Verhuizing 2WINS

Verhuizing 2WINS

Bedrijfsverhuizing van Weert naar Meijel

Verhuizing 2WINS

Wellicht heb je er al iets van gemerkt, 2WINS heeft een verhuizing achter de rug. In 1 weekend heeft ons complete team erg hard doorgewerkt om de voorraad, stellages en kantoorruimtes volledig over te huizen van Weert naar Meijel. Deze stap was noodzakelijk om verdere groei van ons bedrijf te borgen.

De nieuwe faciliteit is 8 keer groter en biedt daarnaast de mogelijkheid nog verder uit te breiden en om klanten te ontvangen. In Weert zijn momenteel erg weinig mogelijkheden om verder te groeien, daarnaast ligt Meijel mooi centraal tussen Eindhoven, Venlo en Weert. Dankzij een groot parkeerterrein hebben we ook, meer dan voldoende ruimte, om gasten, leveranciers en vervoerders te ontvangen. We heten u van harte welkom en kom gerust, bij voorkeur op afspraak, eens een kijkje nemen.

Door de grotere faciliteit kunnen we nog scherp inkopen en worden de prijzen uiteindelijk dus nog lager. Het team kan verder worden uitgebreid waardoor de levering wordt versneld en de keuze wordt nog ruimer.

Ons nieuwe adres is Banmolen 15, 5768 ET te Meijel

Overige wijzigingen

Vanaf 1-1-2023 verandert, wegens wijzigingen in ons team, ons inschrijvingsnummer bij de KvK. Wees gerust er verandert verder niets in onze werkwijze en/of je vertrouwde aanspreekpunt.

We hebben inmiddels ook de optie betalen op rekening toegevoegd. Helaas zijn we, voor onze scherpe voordelige prijzen, wel genoodzaakt om hiervoor dezelfde vergoeding in rekening te brengen zoals deze aanbieder ook aan ons vraagt. Uiteraard is dit een vrijblijvende optie, je kan er namelijk ook voor kiezen om direct te betalen.

Ook in het nieuwe jaar willen we iedereen ervan overtuigen om bij ons te kopen. Hiervoor zullen we, zodra het nieuwe KvK-nummer bekend is, ook een keurmerk toevoegen aan onze website. Hierdoor weet je, voor zover nog niet duidelijk, dat je bij ons bedrijf te maken hebt met een betrouwbare leverancier.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 833 reviews.