Cirkel puntjes

Betaalmogelijkheden bij 2WINS

In onze webwinkel kun je op diverse mogelijkheden betalen namelijk via iDeal, Bancontact, Klarna betaal later of via Bankoverschrijving.

Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice is dagelijks te bereiken van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: 077 - 77 03 018. Uiteraard kun je ons 24/7 een e-mail sturen.

Betaalmogelijkheden:

Hieronder vind je een overzicht van de betaalmogelijkheden bij 2WINS. Heb je hierover nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn op werkdagen te bereiken op telefoonnummer: 077 – 77 03 018 maar uiteraard kun je ook een mail sturen naar info@2wins.eu

IDEAL betaling

betaalmogelijkheden ideal-logo 

Na het plaatsen van je bestelling kun je direct kiezen voor iDeal. Deze procedure garandeert een directe betaling als ook verzending van de bestelde goederen.

Bancontact betaling

Onze Belgische klanten kunnen na het plaatsen van de bestelling kiezen voor Bancontact. Deze procedure garandeert een directe betaling en ook verzending van de bestelde goederen.

Betaalmogelijkheden Klarna betaal later

Hoe werkt Klarna betaal later?

In het bestelproces selecteer je ‘Klarna: Achteraf betalen’ als betaalmethode. Je vult je gegevens in en voltooit de bestelling.
Na voltooiing van de bestelling krijgt je een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in je Klarna-account en je betaalt op de manier van je voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.

Bankoverschrijving op basis van vooruitbetaling of op rekening betalen

Betaalmogelijkheden op rekening

De factuur voegen we toe aan je bestelling en we verzoeken je om deze factuur uiterlijk binnen 8 dagen na factuurdatum te voldoen op rekeningnummer: NL 20KNAB 0256748942 t.n.v. 2WINS te Meijel o.v.v. factuurnummer(s).

Betaalmogelijkheden nieuwe klanten:

Nadat de bestelling is geplaatst verzoeken we o.v.v. order/bestelnummer een vooruitbetaling op rekeningnummer: NL 20KNAB 0256748942 t.n.v. 2WINS te Meijel. Zodra we de betaling in goede orde hebben ontvangen, worden de door u bestelde producten direct verzonden. Zo leren we elkaar kennen en weten we ook dat de afspraken nagekomen worden.

Klanten met een discutabele kredietwaardigheid (ter beoordeling van 2WINS); hiervoor behouden we ons het recht voor om vooruitbetaling te hanteren.

Kortom: nog vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice is dagelijks te bereiken van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: 077 – 77 03 018. Ook kun je ons 24/7 een e-mail naar  info@2wins.eu sturen en we geven je vaak direct een berichtje terug.

Puntjes raster
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.