Cirkel puntjes

Betaalmogelijkheden bij 2WINS

In onze webwinkel kun je op diverse mogelijkheden betalen namelijk via iDeal, Bancontact of via Bankoverschrijving.

Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice is dagelijks te bereiken van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: 077 - 77 03 018. Uiteraard kun je ons 24/7 een e-mail sturen.

Betaalmogelijkheden:

IDEAL betaling

ideal-logo 

Na het plaatsen van uw bestelling kun je direct kiezen voor iDEAL. Deze procedure garandeert een directe betaling en verzending van de bestelde goederen.

Bancontact betaling

Onze Belgische klanten kunnen na het plaatsen van de bestelling kiezen voor Bancontact. Deze procedure garandeert een directe betaling en verzending van de bestelde goederen.

Bankoverschrijving op basis van vooruitbetaling of op rekening betalen

Op rekening

De factuur wordt aan je bestelling toegevoegd en we verzoeken je om deze factuur uiterlijk binnen 8 dagen na factuurdatum te voldoen op rekeningnummer: NL 20KNAB 0256748942 t.n.v. 2WINS te Meijel o.v.v. factuurnummer(s).

Nieuwe klanten:

Nadat de bestelling is geplaatst verzoeken we o.v.v. order/bestelnummer een vooruitbetaling op rekeningnummer: NL 20KNAB 0256748942 t.n.v. 2WINS te Meijel. Zodra we de betaling in goede orde hebben ontvangen, worden de door u bestelde producten direct verzonden. Zo leren we elkaar kennen en weten we dat de afspraken nagekomen worden.

Klanten met een discutabele kredietwaardigheid (ter beoordeling van 2WINS); hiervoor behouden we ons het recht voor om vooruitbetaling te hanteren.

Nog vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice is dagelijks te bereiken van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: 077 – 77 03 018. Uiteraard kun je ons 24/7 een e-mail info@2wins.eu sturen.

Puntjes raster
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting