Cirkel puntjes

Retourneren, ruilen of herroepingsrecht

Je wilt een product aan ons retourneren, ruilen of gebruik maken van je herroepingsrecht?

Kijk ook even in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende je Recht op retourneren, ruilen of herroepingsrecht. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk even contact met je op om alle details door te spreken.

RETOURNEREN, RUILEN OF HERROEPINGSRECHT

U wilt een product aan ons retourneren ruilen of gebruik maken van je herroepingsrecht?

Kijk ook even in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende je Recht op retourneren, ruilen of herroepingsrecht. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk even contact met je op om alle details door te spreken. Uiteraard kun je ons ook bereiken op telefoonnummer: 077- 77 03 018 of kijk hier voor onze contactgegevens.

Let ook op: wettelijke uitzonderingen voor wat betreft hygiëne producten.

Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is worden uitgesloten! Na verbreken van de verzegeling komt het herroepingsrecht direct te vervallen.

Retouraanvraag

Retourneren wat wel of niet? De volgende artikelen kunnen helaas niet retour gestuurd worden:

Disposables (Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken: waaronder, handschoenen, mondmaskers maar ook bijvoorbeeld celstofdeppers, etc.). Heb je vragen of een product wel of niet retour gestuurd kan worden? Neem dan even contact met ons op.

Let op: de kosten voor de retourzending of ruilen zijn voor eigen rekening.

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht voor consumenten

Als consument heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jezelf aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht verzoeken wij je het product aan te melden voor retourzending. Je krijgt van ons dan een ontvangstbevestiging met het retouradres. Je dient de producten (op eigen risico) binnen uiterlijk 14 dagen na de retourmelding retour te sturen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening.

Herroepingsrecht voor zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht niet van toepassing. Mocht je echter om welke reden ook ontevreden zijn over de producten en/of onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

Uitsluiting herroepingsrecht

Indien producten speciaal voor je in bestelling worden genomen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Ook producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken bijvoorbeeld handschoenen, mondmaskers, celstofdeppers, etc.

Kijk voor meer informatie of Kopen op afstand op de site van de Rijksoverheid. 

Voorwaarden retourneren

Voor alle retourzendingen gelden de volgende richtlijnen ten aanzien van de zending:

  • Het product moet degelijk verpakt zijn (zo mogelijk in de originele verpakking) met bovendien een omdoos.
  • Ook mag het product niet beschadigd zijn (zakelijke klanten). Voor consumenten geldt: Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Het product moet volledig met alle accessoires, boekjes, etc. ingeleverd worden.
  • Plak geen stickers, plakband of etiketten op de originele doos en schrijf ook niet op de verpakking.
  • Stuur de produkten altijd gefrankeerd en verhoogd aansprakelijk naar ons.
  • Ongefrankeerde pakketten of onder rembours opgestuurde pakketten worden niet door ons geaccepteerd.

Terugbetaling

Voor alle (volgens bovenstaande voorwaarden goed ontvangen) retourzendingen gelden een terugstorttermijn van 14 werkdagen nadat wij het product weer in ontvangst hebben genomen.

 

Puntjes raster
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.