Black Friday

Black Friday

Hoge kortingen en interessante kortingscodes

Op veel websites wordt Black Friday aangegrepen om extra hoge kortingen te geven door middel van interessante kortingscodes. Uiteraard werken deze kortingscodes alleen en uitsluitend op deze, uit America overgewaaide, verkoopdag na Thanksgiving Day.

Black Friday

Iedereen kent de beelden wel waarin mensen, de dag nadat ze hun dankbaarheid voor ieders welzijn hebben gevierd, over elkaar heen rollen om zo snel mogelijk bij de leukste koopjes te komen. Het zou voor ons erg gemakkelijk zijn om onze zwarte wegwerphandschoenen te promoten op Black Friday.

We hebben, na overleg binnen ons sales team, echter besloten om hier dit jaar niet aan mee te doen. We werken erg hard aan een plan om onze vaste klanten te “belonen”met een extra vaste klantenkorting. Dit zullen we, in de loop van aankomend jaar, gaan uitrollen. Daar hebben we uiteindelijk van beide kanten ook meer voordeel van het hele jaar door. Daarnaast vertrouwen we erop dat het behouden van de kwaliteit van onze producten altijd belangrijker dient te zijn dan de laagst mogelijke prijs.

We wensen de koopjesjagers dus een goede jacht 🙂 wordt dus nog vervolgd…

Kortingen bij afname van grotere aantallen

De prijsontwikkelingen van onze goederen zijn, door de wereldwijde corona pandemie, nogal aan veranderingen onderhevig geweest (en helaas nu nog). Hierom zullen we ons magazijn vullen met die goederen waar momenteel direct behoefte aan is. Uiteraard willen we het assortiment verder uitbreiden en kunnen we ook hogere kortingen geven bij afname van grotere aantallen. We willen echter niet met (relatief) dure voorraad achterblijven, wanneer een klant besluit het product niet meer te kopen.

Hierdoor lijkt de beschikbaarheid wellicht enigszins beperkt. Neem gerust even contact met ons op wanneer een artikel niet voorradig lijkt of wanneer je het product niet kan vinden op deze website.

Ook nog interesse in onze nieuwsbrief? Koop onze artikelen of producten en meld je aan tijdens dit proces. Daarnaast willen we ook kortingsacties met bijbehorende codes hierin vermelden. Ook voor andere disposables.

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 833 reviews.