Cirkel puntjes

Maten en producten combineren

2WINS heeft als enige leverancier de mogelijkheid om in een overdoos maten, diverse soorten handschoenen en of producten te combineren.

Een overdoos handschoenen betreft 10 doosjes met elk 100 (of 200) handschoenen. Dit bespaart onnodige voorraad en is daarom ruimtebesparend.

MATEN & PRODUCTEN COMBINEREN

2WINS heeft als enige leverancier de mogelijkheid om in een overdoos maten, diverse soorten handschoenen en of producten te combineren. Een overdoos handschoenen betreft 10 doosjes met elk 100 (of 200) handschoenen. Dit bespaart onnodige voorraad en is daarom ruimtebesparend.

Ideaal als je meerdere medewerkers hebt met verschillende wensen. Dus of u nu 1 of 100 doosjes maat S nodig hebt. We kunnen het voor u verzorgen. Neem vandaag nog even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bovendien hanteren we bij het combineren van  producten ook de voordelige staffelprijzen. Hierdoor krijgt u automatisch de laagste prijs berekend.

Voor iedereen de juiste producten en de juiste maten. Wel zo handig!

Heb je nog vragen? Je vindt onze contactgegevens hier overzichtelijk bij elkaar.

 

Puntjes raster
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting