Cirkel puntjes

Maten en producten combineren

2WINS heeft als enige leverancier de mogelijkheid om in een overdoos maten, diverse soorten handschoenen en of producten te combineren.

Een overdoos handschoenen betreft 10 doosjes met elk 100 (of 200) handschoenen. Dit bespaart onnodige voorraad en is daarom ruimtebesparend.

Maten en producten combineren

2WINS heeft als enige leverancier de mogelijkheid om in een overdoos maten, diverse soorten handschoenen en of producten te combineren. Een overdoos handschoenen betreft 10 doosjes met elk 100 (of 200) handschoenen. Dit bespaart onnodige voorraad en is daarom ruimtebesparend.

Ideaal als je meerdere medewerkers hebt met verschillende wensen. Dus of u nu 1 of 100 doosjes maat S nodig hebt. We kunnen het voor u verzorgen. Neem vandaag nog even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bovendien hanteren we bij het combineren van  producten ook de voordelige staffelprijzen. Hierdoor krijgt u automatisch de laagste prijs berekend.

Maten en producten combineren is voor 2WINS geen probleem. Je kunt de artikelen mixen en matchen zoals je wilt tegen de goedkoopste prijzen.

Hoe schadelijk zijn kartonnen dozen voor het milieu?

Ja, in principe is karton, net als andere papiersoorten (bijvoorbeeld kraftpapier), gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Omdat het bijna uitsluitend bestaat uit cellulose – oftewel plantaardige vezels – en oud papier, breken micro-organismen het relatief snel, volledig en vrij van schadelijke stoffen af. Daarmee proberen we ook ons steentje bij te dragen voor een milieubewuste wereld.

Hoe milieuvriendelijk is karton?

De resultaten van de productevaluatie combineren met het milieu. Karton is een van de meest duurzame verpakkingsmaterialen omdat het gemaakt is van de hernieuwbare grondstof hout. Het is daarom bijzonder milieu vriendelijk in termen van winning en fabricage, gebruik en verwijdering. Geen enkele verpakkingsoplossing wordt zo intensief gerecycled als verpakkingen van karton, karton en papier.

Voor iedereen de juiste producten en de juiste maten. Wel zo handig!

Heb je nog vragen? Je vindt onze contactgegevens hier overzichtelijk bij elkaar.

 

Puntjes raster
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.