Discount

Korting!

Eventuele korting wordt (automatisch) bij het afrekenen verrekend

Verzenden & levering

Levering

Let op!: I.v.m. coronamaatregelen bij vervoersdiensten worden zendingen beperkter (en soms enigszins vertraagd) aangeboden! Controleer het afleveradres goed zodat retouren worden beperkt! De eventuele extra kosten hiervoor kunnen namelijk in rekening worden gebracht c.q. verrekend.

We streven ernaar om de bestelde producten dezelfde dag nog naar u te verzenden zodat u uw producten de volgende werkdag in huis hebt. Indien u niet aanwezig bent wordt het pakket bij uw buren afgeleverd of probeert onze pakketdienst het op een later tijdstip nogmaals.

We behouden ons het recht voor om uw bestelling af te laten leveren op een parcelpoint. Een voorkeur voor een parcelpoint kunt u echter ook aangeven bij het afronden van uw bestelling in het veld van opmerkingen.

We proberen altijd een werkbare voorraad aan te houden. In incidentele gevallen kan het echter voorkomen dat er op bepaalde producten een levertijd zit. Indien we echter niet binnen 4 weken kunnen leveren en/of niet kunnen voldoen aan de leverbelofte, dan zullen we het aankoopbedrag storneren.

Verzendkosten

We zijn helaas genoodzaakt om verzendkosten te berekenen. U kunt uw bestelling altijd (laten) ophalen in Weert of Meijel. Dan worden er uiteraard geen verzend- en/of administratiekosten berekend.

Verzendkosten binnen Nederland:

1 overdoos €5,49
2 overdozen €5,69
3 overdozen €7,49
4 overdozen €9,49
5 overdozen €11,49
6 overdozen €13,49
7 overdozen €14,49
8 overdozen €14,49
9 overdozen €15,49
10 of meer overdozen €15,49

 

Verzendkosten naar België:

Deze kosten worden automatisch berekend voordat u verder gaat met afrekenen.