Cirkel puntjes

Verzenden en levering

Controleer het afleveradres goed zodat retouren worden beperkt! De eventuele extra kosten hiervoor kunnen namelijk in rekening worden gebracht c.q. verrekend.

We streven ernaar om de bestelde producten dezelfde dag nog naar je te verzenden zodat je de bestelling de volgende werkdag in huis hebt. Indien je niet aanwezig bent wordt het pakket bij de buren afgeleverd, probeert onze pakketdienst het op een later tijdstip nogmaals of wordt de zending afgeleverd bij een Parcelpunt.

Verzenden en levering

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

We streven ernaar om de bestelde producten dezelfde dag nog naar je te verzenden zodat je de producten de volgende werkdag in huis hebt. Indien je niet aanwezig bent wordt het pakket bij je buren afgeleverd of probeert onze pakketdienst het op een later tijdstip nogmaals. Ook maken we gebruik van diverse vervoerders om zo flexibel mogelijk te zijn. Let op!: I.v.m. coronamaatregelen bij vervoersdiensten worden zendingen beperkter (en soms enigszins vertraagd) aangeboden! Controleer het afleveradres goed zodat retouren worden beperkt! De eventuele extra kosten hiervoor kunnen namelijk in rekening worden gebracht c.q. verrekend.

We behouden ons het recht voor om je bestelling af te laten leveren op een pakketpunt. Een voorkeur voor een pakketpunt kunt je zelf ook aangeven bij het afronden van uw bestelling in het veld van opmerkingen.

We proberen altijd een werkbare voorraad aan te houden. In incidentele gevallen kan het echter voorkomen dat er op bepaalde producten een levertijd zit. Hierover wordt je direct geïnformeerd. Indien we echter niet binnen 4 weken kunnen leveren en/of niet kunnen voldoen aan de leverbelofte, dan zullen we het aankoopbedrag storneren.

Verzendkosten

We zijn helaas genoodzaakt om verzendkosten te berekenen. Ook kun je een bestelling (laten) ophalen in Meijel. Als je de bestelling wilt ophalen, neem dan vooraf even contact met ons op. Wanneer je online een bestelling plaatst, worden de verzendkosten automatisch berekend. Indien je ervoor kiest om uw bestelling af te halen in Meijel geef je dit aan bij opmerkingen. We nemen dan even contact met je op om een afspraak te maken. Uiteraard berekenen we dan geen verzendkosten.

Verzenden binnen Nederland:

De verzendkosten worden automatisch berekend en krijg je te zien voordat je verder gaat met afrekenen.

Verzenden naar België:

De verzendkosten worden automatisch berekend en krijg je te zien voordat je verder gaat met afrekenen.

Kortom: heb je nog vragen over het verzenden of wanneer je zending geleverd wordt? Neem even contact met ons op via info@2wins.eu en je ontvangt z.s.m. een antwoord op je vraag. Je vindt onze contactgegevens hier bij elkaar.

Levering buiten Nederland en België

Ook verzending naar andere landen dan Nederland en België is mogelijk. We vragen je om dan even contact met ons op te nemen over de verzendmogelijkheden en de verzendkosten.

Vragen?

Wanneer je nog vragen hebt over de verzendmogelijkheden als ook over verzendkosten dan kunt je altijd even contact met ons opnemen.

 

Puntjes raster
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.