Discount

Corona-update

Voor een groot aantal producten / maten geldt momenteel: slechts één per klant!

Verzenden & levering

Levering

We streven ernaar om de bestelde producten dezelfde dag nog naar u te verzenden zodat u uw producten de volgende werkdag in huis hebt. Indien u niet aanwezig bent wordt het pakket bij uw buren afgeleverd of probeert onze pakketdienst het op een later tijdstip nogmaals.

We behouden ons het recht voor om uw bestelling af te laten leveren op een parcelpoint. Een voorkeur voor een parcelpoint kunt u echter ook aangeven bij het afronden van uw bestelling in het veld van opmerkingen.

We proberen altijd een werkbare voorraad aan te houden. In incidentele gevallen kan het echter voorkomen dat er op bepaalde producten een levertijd zit. Indien we echter niet binnen 4 weken kunnen leveren en/of niet kunnen voldoen aan de leverbelofte, dan zullen we het aankoopbedrag storneren.

Verzendkosten

We zijn helaas genoodzaakt om verzendkosten te berekenen. U kunt uw bestelling altijd (laten) ophalen in Weert of Meijel. Dan worden er uiteraard geen verzend- en/of administratiekosten berekend.

Verzendkosten binnen Nederland:

1 overdoos €5,49
2 overdozen €5,69
3 overdozen €7,49
4 overdozen €9,49
5 overdozen €11,49
6 overdozen €13,49
7 overdozen €14,49
8 overdozen €14,49
9 overdozen €15,49
10 of meer overdozen €15,49

 

Verzendkosten naar België:

Deze kosten worden automatisch berekend voordat u verder gaat met afrekenen.

Let op: DHL zendingen worden, i.v.m. Corona-maatregelen, maar 1 x aangeboden (in geval van retour zijn we genoodzaakt om alle additionele kosten door te belasten) Sluiten