Cirkel puntjes

Verzenden en levering

Controleer het afleveradres goed zodat retouren worden beperkt! De eventuele extra kosten hiervoor kunnen namelijk in rekening worden gebracht c.q. verrekend.

We streven ernaar om de bestelde producten dezelfde dag nog naar u te verzenden zodat u de bestelling de volgende werkdag in huis hebt. Indien u niet aanwezig bent wordt het pakket bij uw buren afgeleverd, probeert onze pakketdienst het op een later tijdstip nogmaals of wordt de zending afgeleverd bij een Parcelpunt.

Verzenden en levering

We streven ernaar om de bestelde producten dezelfde dag nog naar u te verzenden zodat u uw producten de volgende werkdag in huis hebt. Indien u niet aanwezig bent wordt het pakket bij uw buren afgeleverd of probeert onze pakketdienst het op een later tijdstip nogmaals. Let op!: I.v.m. coronamaatregelen bij vervoersdiensten worden zendingen beperkter (en soms enigszins vertraagd) aangeboden! Controleer het afleveradres goed zodat retouren worden beperkt! De eventuele extra kosten hiervoor kunnen namelijk in rekening worden gebracht c.q. verrekend.

We behouden ons het recht voor om uw bestelling af te laten leveren op een parcelpoint. Een voorkeur voor een parcelpoint kunt u echter ook aangeven bij het afronden van uw bestelling in het veld van opmerkingen.

We proberen altijd een werkbare voorraad aan te houden. In incidentele gevallen kan het echter voorkomen dat er op bepaalde producten een levertijd zit. Indien we echter niet binnen 4 weken kunnen leveren en/of niet kunnen voldoen aan de leverbelofte, dan zullen we het aankoopbedrag storneren.

Verzendkosten

We zijn helaas genoodzaakt om verzendkosten te berekenen. U kunt uw bestelling altijd (laten) ophalen in Weert of Meijel. Dan worden er uiteraard geen verzend- en/of administratiekosten berekend.

Verzendkosten binnen Nederland:

Deze kosten worden automatisch berekend voordat u verder gaat met afrekenen.

Verzendkosten naar België:

Deze kosten worden automatisch berekend voordat u verder gaat met afrekenen.

Heb je nog vragen over het verzenden of wanneer je zending geleverd wordt? Neem even contact met ons op via info@2wins.eu en je ontvangt z.s.m. een antwoord op je vraag. Je vindt onze contactgegevens hier bij elkaar.

Puntjes raster
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting