Cirkel puntjes

Goedkoopste medische mondkapje

Goedkoopste medische mondkapje kopen. Bescherming is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van medische mondkapjes kopen. Medische mondkapjes hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten goedkoopste medische mondkapje kopen? Voor alle soorten medische neusmondkapjes kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen en kleuren in ons assortiment. Denk aan: zwart - wit - roze - blauw - groen - geel Welke soorten medische mondkapje kunnen we leveren? Chirurgische mondkapje met oorelastiek of tie-on, type 2 en 2R

  • Goedkoop FFP2 medisch chirurgische mondkapje FFP2 - Type 2 - Type 2R
  • Beste neus mond bescherming tegen virussen - koop tegen voordelige laagste scherpste prijs
  • Zwart - roze - groen - geel - blauw - wit
  • Betrouwbare mondmaskers met keurmerk
Puntjes raster Hexagons

Goedkoopste medische mondkapje

Op zoek naar medische mondkapjes maar niet ten koste van de kwaliteit?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke goedkoopste medische mondkapje FFP2 – Type 2 of 2R het beste bij u past. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Wat is een chirurgisch FFP2 medisch mondkapje mondmasker mondneusmasker?

Het is een chirurgisch mondkapje dat over de neus en de mond gedragen wordt en de kans verkleint dat de slijmvliezen van de mond en de neus van een medewerker in aanraking komen met lichaamsvochten. Daardoor verkleint de kans op overdracht van micro-organismen via de mond en de neus. Deze mondkapjes mondmaskers mondneusmasker zijn herkenbaar aan de NEN-normering en bij 2WINs verkrijgbaar.

Waar kan ik het goedkoopste medische mondkapje kopen?

Je kunt een medisch mondkapje 3-laags onder meer kopen bij 2WINS. Dankzij onze inkoopkanalen en kwaliteitswaarborg ontvang je altijd het juiste mondkapje voor uw situatie. Je kan wegwerp mondkapjes mondmaskers of een FFP2 masker kopen voor eenmalig gebruik.

Wat is het verschil tussen een medisch mondmasker en een niet-medisch mondkapje?

Medische mondmaskers, zoals een FFP2 masker of chirurgisch mondmasker 2R of IIR, moeten voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsstandaarden voor medische hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Medische mondmaskers zijn geschikt voor gebruik in de zorg en sommige landen stellen deze maskers ook verplicht zoals: Duitsland, België, Frankrijk en Italië.

De niet-medische mondkapjes worden aangeschaft of, in sommige gevallen, zelf gemaakt. Een niet-medisch mondkapje draag je niet ter bescherming van jezelf, maar kan bij goed gebruik het risico verkleinen dat druppels uit mond en neus worden verspreid naar de omgeving. Het is geen vervanging van, maar een aanvulling op de hygiëneregels.

Is de Wet gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding van toepassing voor het mondkapje?

Voor ieder afzonderlijk geval geldt dat er altijd bekeken moet worden welke wet en regelgeving van toepassing is betreffende het mondkapje en of FFP2 mondmasker. Deze regelgeving kan namelijk afwijken van een normale situatie in het geval er sprake is van een infectie virus uitbraak zoals corona. Dergelijke meldingen worden normaliter altijd van tevoren aangekondigd in de Staatscourant.

Naast het goedkoopste medische mondkapje ook nog interesse in andere producten?

Zoals latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Ook op zoek naar lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Ook nog interesse in onze nieuwsbrief? Koop onze artikelen of producten en meld je aan tijdens dit proces. Daarnaast willen we ook kortingsacties met bijbehorende codes hierin vermelden. Ook voor andere disposables.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting