Cirkel puntjes

Goedkoopste medische mondkapje

Goedkoopste medische mondkapje kopen. Bescherming is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van medische mondkapjes kopen. Medische mondkapjes hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten goedkoopste medische mondkapje kopen? Voor alle soorten medische mondkapjes kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van merken zoals HygoStar, NatureStar en Hygonorm Welke soorten medische mondkapje kunnen we leveren? Medische mondkapje in diverse kleuren: zwart, blauw, groen, roze

  • Goedkoop FFP2 medisch mondkapje
  • Uit vooraad of op verzoek leverbaar
  • Zwart, roze, groen, geel, blauw of wit
  • Betrouwbare leverancier en scherpste prijs!
Puntjes raster Hexagons

Goedkoopste medische mondkapje

Op zoek naar medische mondkapjes maar niet ten koste van de kwaliteit?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke goedkoopste medische mondkapje het beste bij u past. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Wat is een chirurgisch FFP2 medisch mondkapje mondmasker mondneusmasker?

Dat is een masker dat over de neus en de mond wordt gedragen en de kans verkleint dat de slijmvliezen van de mond en de neus van een
medewerker in aanraking komen met lichaamsvochten. Daardoor verkleint de kans op overdracht van micro-organismen via de mond en de neus. Deze mondkapjes mondmaskers mondneusmasker zijn herkenbaar aan de NEN-normering en bij 2WINs verkrijgbaar.

Waar kan ik medische mondkapjes kopen?

Je kunt een medisch mondkapje onder meer kopen bij 2WINS. Dankzij onze inkoopkanalen en kwaliteitswaarborg ontvang je altijd het juiste mondkapje voor uw situatie. Je kan wegwerp mondkapjes mondmaskers of een FFP2 masker kopen voor eenmalig gebruik.

Wat is het verschil tussen een medisch mondmasker en een niet-medisch mondkapje?

Medische mondmaskers, zoals een FFP2 masker of chirurgisch mondmasker IIR, moeten voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsstandaarden voor medische hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Medische mondmaskers zijn geschikt voor gebruik in de zorg en sommige landen stellen deze maskers ook verplicht zoals: Duitsland, België, Frankrijk en Italië.

De niet-medische mondkapjes kunnen worden aangeschaft of zelf worden gemaakt. Een niet-medisch mondkapje draag je niet ter bescherming van jezelf, maar kan bij goed gebruik het risico verkleinen dat druppels uit mond en neus worden verspreid naar de omgeving. Het is geen vervanging van, maar een aanvulling op de hygiëneregels.

Is de Wet gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding van toepassing voor het mondkapje?

Voor ieder afzonderlijk geval geldt dat er altijd bekeken moet worden welke wet en regelgeving van toepassing is betreffende het mondkapje en of FFP2 mondmasker. Deze regelgeving kan namelijk afwijken van een normale situatie in het geval er sprake is van een infectie virus uitbraak zoals corona. Dergelijke meldingen worden normaliter altijd van tevoren aangekondigd in de Staatscourant.

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting