Cirkel puntjes

Handschoenen pedicure

Als pedicure begrijp je het belang van hygiëne en bescherming met handschoenen tijdens je werkzaamheden. Deze spelen een cruciale rol bij het waarborgen van een hygiënische omgeving en het beschermen van zowel de pedicure als de klant.

In deze introductie zullen we de verschillende soorten handschoenen bespreken die worden gebruikt in de pedicurepraktijk, de voordelen van het dragen van handschoenen en enkele belangrijke aspecten om in gedachten te houden bij het gebruik ervan. We zullen ook ingaan op het aantrekken van handschoenen, en tips geven voor het juist verwijderen en weggooien ervan.

 • Hygiëne en bescherming
 • Comfort en kwaliteitsniveau
 • Medische handschoenen Categorie 3
 • Geadviseerd en goedgekeurd door GGD, LCHV en brancheorganisatie zoals ProVoet
 • Antislip en duurzaamheid
 • Materiaal en wegwerpbaarheid

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Welkom op onze pagina over handschoenen voor pedicure

Hygiëne en bescherming

Bent u een professionele pedicure die veel waarde hecht aan hygiëne en de bescherming van zowel uzelf als uw klanten door de juiste handschoenen? Dan zijn hoogwaardige handschoenen een onmisbaar onderdeel van uw uitrusting. Op deze pagina introduceren we u graag tot onze collectie handschoenen die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in de pedicurepraktijk. Met deze handschoenen kunt u een schone en veilige omgeving creëren, terwijl u ook het nodige comfort biedt tijdens uw werkzaamheden.

Waarom zijn handschoenen belangrijk in de pedicurepraktijk?

In de pedicurepraktijk komen pedicures vaak in direct contact met de voeten van klanten, inclusief eventuele huidaandoeningen, wondjes of infecties. Het dragen van handschoenen biedt verschillende belangrijke voordelen:

 1. Hygiëne: handschoenen zorgen voor een effectieve barrière tussen de pedicure en de klant, waardoor direct contact wordt vermeden. Dit minimaliseert het risico op infectieoverdracht en helpt bij het handhaven van een hoge mate van hygiëne.
 2. Bescherming: handschoenen bieden zowel de pedicure als de klant bescherming. Ze verminderen het risico op verwondingen, zoals snijwonden of krassen tijdens het hanteren van gereedschappen en het uitvoeren van behandelingen.
 3. Comfort: onze handschoenen zijn ontworpen met het comfort van de pedicure in gedachten. Ze bieden een goede pasvorm en flexibiliteit, waardoor u vrij kunt bewegen tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Ons assortiment handschoenen voor pedicure

Bij 2WINS bieden we een breed scala aan handschoenen die specifiek geschikt zijn voor pedicures. We begrijpen dat elke pedicure unieke behoeften heeft, daarom bieden we verschillende opties aan. Enkele van onze populaire handschoenen zijn:

 • Latex handschoenen: latexhandschoenen zijn flexibel, bieden een goede pasvorm en tastgevoeligheid. Ze zijn ideaal voor pedicures die geen allergie hebben voor latex.
 • Nitril handschoenen: nitrilhandschoenen zijn latexvrij en een uitstekend alternatief voor mensen met een latexallergie. Ze bieden een goede bescherming tegen chemische stoffen en micro-organismen.
 • Vinyl handschoenen: vinylhandschoenen zijn een betaalbaar alternatief voor pedicures die basisbescherming nodig hebben. Ze zijn comfortabel en gemakkelijk aan te trekken en uit te trekken.
 • Antislip-handschoenen: voor pedicures die werken met water en verzorgingsproducten, bieden antislip-handschoenen extra grip en controle. Dit verhoogt de veiligheid en precisie tijdens het werken.

Waarom kiezen voor 2WINS ?

 1. Hoogwaardige kwaliteit: onze handschoenen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd om de beste bescherming te bieden.
 2. Brede selectie: we bieden een breed scala aan handschoenen, zodat u de beste keuze kunt maken op basis van uw behoeften en voorkeuren.
 3. Comfort en bewegingsvrijheid: onze handschoenen zijn ontworpen om comfortabel te dragen en tegelijkertijd maximale bewegingsvrijheid te bieden, zodat u uw werkzaamheden efficiënt kunt uitvoeren.
 4. Snelle levering: we begrijpen dat tijd belangrijk is in uw pedicurepraktijk. Daarom zorgen we voor een snelle levering, zodat u snel over de juiste handschoenen kunt beschikken.

Maak de juiste keuze voor uw pedicurepraktijk

Bescherm uzelf en uw klanten door te investeren in hoogwaardige handschoenen voor pedicure. Kies voor [Bedrijfsnaam] en ontdek ons uitgebreide assortiment handschoenen die speciaal zijn ontworpen voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op of plaats direct een bestelling om ervoor te zorgen dat u altijd de beste bescherming en hygiëne kunt bieden in uw pedicurepraktijk. Het is van belang dat handschoenen zijn goedgekeurd door GGD en LCHV. Bekijk ook onze pagina met uitleg over de verschillende categorieën handschoenen en onze pagina voor het bepalen van de juiste maat.

We hebben ook handschoenen voor fysiotherapiehandschoenen voor kappers, handschoenen voor de thuiszorg. Dus voor elke branche de juiste disposables!

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 874 reviews.