Crisis maar toch goedkoper?

Goedkoper uit zijn tijdens crisis

 

Energiecrisis, stikstofcrisis en asielcrisis

Hieronder zullen we de ontstane crisis uitleggen en proberen toe te lichten hoe deze is ontstaan.

Energiecrisis

Door de oorlog Oekraïne versus Rusland is een crisis ontstaan waardoor prijzen van gas en stroom door het dak schieten. Rusland draait de gaskraan dicht. Stroomprijs schiet ook omhoog omdat stroom wordt opgewekt via gascentrales. Meerdere bedrijven en huishoudens kunnen de kosten nauwelijks betalen en de overheid is naarstig op zoek naar oplossingen. Er wordt gesproken over een energieplafond waarbij de kosten worden verhaald of verlegd naar de komende jaren.

Stikstofcrisis

Dankzij de industriële revolutie en het blijven uitstellen van wereldwijde afspraken zijn we in een enorme globale klimaat bewustwording terecht gekomen. Hopelijk zijn we tijdig tot dit besef gekomen en kunnen we de opwarming nog vertragen. Het moet en zal anders gaan willen we onze kinderen ook nog een werkbare en leefbare wereld overdragen. Hierdoor zijn afspraken gemaakt welke met name de boerenbedrijven hard raken. De stikstofuitstoot moet terug en dit levert uiteraard een hoop onzekerheden op over het voortbestaan van boerenfamiliebedrijven.

Asielcrisis

Mede door de oorlog is er een ongekende vluchtelingenstroom op gang gekomen. Het aantal asielzoekers is zo omvangrijk dat deze, zelfs in de noodopvang, niet meer terecht kunnen. Er zijn Europese afspraken gemaakt over humanitaire hulp maar deze zijn nauwelijks uitvoerbaar omdat er een chronisch tekort is aan woonruimte of huisvesting.

Besparing en goedkoper uit zijn

Ook grondstofprijzen zijn aanzienlijk duurder geworden. Hierdoor worden de boodschappen ook steeds duurder. Uiteraard wil onze organisatie 2WINS, waar mogelijk, behulpzaam zijn. Gelukkig kunnen we, voordat er een nieuw COVID golf uitbreekt, al melden dat we onze prijzen weer opnieuw scherper goedkoper en dus lager kunnen aanbieden dan de afgelopen 2 jaar het geval was. Hopelijk kunnen we hierbij ons steentje bijdrage naar een beter betaalbare oplossing. Kijk snel in onze shop en bestel koop voordelig.

Crisis helpende hand

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Daarnaast kan je tijdens het bestellen een aanmelding maken voor de nieuwsbrief. Ook blijf je dan op de hoogte van leuke wetenswaardigheden en kortingsacties.

 
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 834 reviews.