Beste nitril handschoenen

Hygostar Extra Safe Super Long 40 handschoen beste nitril handschoenen

Beste nitril handschoenen

Waar vind je de goedkoopste en beste wegwerphandschoenen?

De beste nitril handschoenen heeft 2WINS  op voorraad en ook de meeste keuze: verschillende maten, kleuren en diktes. Nergens zijn nitril handschoenen zo kwalitatief goed en goedkoop. Daarnaast beschikken we over de juiste normeringen en zijn onze betrouwbare leveranciers uiteraard NEN genormeerd. We leveren ook gratis advies en helpen onze klanten vaak met het maken van de juiste keuze. Mede hierdoor genieten we het vertrouwen van onze betrouwbare klantenkring en kunnen ook altijd optimale condities bieden.

Eerlijke prijs voor wegwerphandschoenen

Je hoort het vaak: we leveren handschoenen voor een eerlijke prijs. Wat is een eerlijke prijs eigenlijk? Wij beschouwen een eerlijke prijs als de prijs meebeweegt met vraag en aanbod maar vooral dezelfde kwaliteit vertegenwoordigd. Je kan namelijk makkelijk een lagere prijs vragen voor een categorie 1 handschoen en daarmee potentiële klanten lokken. Daarnaast zijn er ook veel aanbieders zonder voorraad, ze functioneren vooral als tussenschakel en drijven daarmee de prijs onnodig hoog op. Ze adverteren op Google waarbij de advertentiekosten worden meegenomen in de aangeboden prijs. Je betaalt dus eigenlijk gewoon extra voor deze advertentiekosten.

Bij 2WINS leveren we uit eigen voorraad en hebben rechtstreekse contacten met de fabrikant. Hierdoor is de kwaliteit, prijs en betrokkenheid gegarandeerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met een handschoen dan kunnen we snel (zonder tussenschakels) een oplossing bieden in samenwerking met de fabrikant. Onze fabrikant is ook NEN genormeerd en dit biedt de waarborg dat iedere klacht wordt geregistreerd en dus serieus wordt behandeld.

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 833 reviews.