Lessen uit corona

Lessen uit corona

Opening nieuw magazijn

Lessen uit corona: Het nieuwe pandemische magazijn van de firma Franz Mensch in Buchloe moet in de toekomst knelpunten in de levering van beschermende kleding helpen voorkomen.Lessen uit corona

Vrijdag 20 mei 2022 waren er twee redenen om feest te vieren bij de firma Franz Mensch in Buchloe. De fabrikant van beschermende kleding opende zijn nieuwe magazijn en vierde zijn 50-jarig jubileum met gasten. In 2017 had het bedrijf in Gennachstadt nog 100 mensen in dienst. Inmiddels is het aantal verdubbeld, meldt algemeen directeur Axel Theiler. Deze ontwikkeling moet doorgaan. Daarin was hij het eens met zijn broer Achim Theiler, tevens directeur.

Het aantal medewerkers in Buchloe is al verdubbeld In het noorden van Buchloe heeft het bedrijf al nieuwe percelen aangekocht. “In de komende zeven jaar willen we onze omzet opnieuw verdubbelen”, aldus Achim Theiler. Volgens het bedrijf bedroeg de omzet in 2021 150 miljoen euro. Franz Mensch zet zich in voor het milieu in Buchloe Met de Franz Mensch Climate Foundation, opgericht in december 2020, willen de twee directeuren zich ook meer gaan richten op de omgang met het milieu. Achim Theiler beschreef klimaatverandering als “het grootste probleem en een zaak die mij na aan het hart ligt”. Deze lessen zijn ook getrokken uit het corona tijdperk.

Interesse in onze beschermende producten?

Latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen? Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.