Cirkel puntjes

Wat zijn TPE handschoenen?

TPE-handschoenen, wat staat voor Thermoplastisch Elastomeer-handschoenen, zijn een type wegwerphandschoenen die zijn vervaardigd uit een speciaal soort kunststofmateriaal genaamd thermoplastisch elastomeer.

Deze handschoenen combineren de eigenschappen van thermoplasten en elastomeren, waardoor ze zacht, flexibel en rekbaar zijn. TPE-handschoenen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en bieden bescherming en hygiëne in diverse toepassingen, zoals in de voedselindustrie, de gezondheidszorg en de schoonmaaksector. Ze zijn populair vanwege hun comfort en gebruiksgemak.

 • Zeer betaalbaar - uitstekend alternatief voor vinyl handschoenen
 • Zacht en flexibel
 • Rekbaar en Comfort
 • Hygiënisch en veelzijdig
 • Geschikt voor keukens, foodtrucks, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, praktijk en schoonmaakbranche
 • Leverbaar in diverse kleuren zoals transparant, blauw en zwart

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Welkom bij onze info pagina over TPE-handschoenen!

Ontdek het comfort en de veelzijdigheid van Thermoplastisch Elastomeer (TPE) wegwerphandschoenen.

Wat zijn TPE handschoenen? Ben je op zoek naar handschoenen die zowel comfortabel als effectief zijn? Maak kennis met TPE, een innovatieve keuze voor uiteenlopende toepassingen. Of je nu werkt in de voedselindustrie, de gezondheidszorg, de schoonmaaksector of gewoon op zoek bent naar handige bescherming, TPE heeft veel te bieden.

Wat zijn TPE handschoenen?

TPE-handschoenen, ofwel Thermoplastisch Elastomeer-handschoenen, zijn vervaardigd uit een speciaal type kunststofmateriaal dat de beste eigenschappen van thermoplasten en elastomeren combineert. Hierdoor zijn ze:

 • Zacht: TPE-handschoenen voelen aangenaam aan op de huid, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen, zelfs voor langere periodes.
 • Flexibel: Ze passen zich gemakkelijk aan de vorm van je handen aan, waardoor je moeiteloos kunt bewegen zonder beperkingen.
 • Rekbaar: Dankzij het elastische karakter kunnen TPE-wegwerphandschoenen zich uitstrekken om verschillende handmaten te accommoderen.
 • Hygiënisch: Ze bieden een effectieve barrière tegen verontreinigingen, bacteriën en ziektekiemen, waardoor ze ideaal zijn voor situaties waarin hygiëne van cruciaal belang is.

Waar worden TPE-handschoenen voor gebruikt?

TPE-handschoenen vinden hun toepassing in diverse sectoren:

 • Voedselindustrie: Ze worden vaak gebruikt in keukens en voedselverwerkingsfaciliteiten om voedselveiligheid te waarborgen.
 • Gezondheidszorg: In ziekenhuizen, klinieken en tandartspraktijken bieden TPE-handschoenen bescherming voor zowel patiënten als medisch personeel.
 • Schoonmaaksector: Voor schoonmaakwerkzaamheden zijn TPE-wegwerphandschoenen een handige keuze vanwege hun comfort en duurzaamheid.
 • Huishoudelijk gebruik: Of je nu je huis schoonmaakt, schildert of tuiniert, wegwerphandschoenen zijn een handige toevoeging aan je gereedschapskist.

Waarom kiezen voor TPE-wegwerphandschoenen?

Er zijn verschillende redenen waarom TPE-wegwerphandschoenen steeds populairder worden:

 • Comfort: De zachtheid en flexibiliteit maken ze comfortabel om te dragen, zelfs gedurende lange periodes.
 • Hygiëne: Ze bieden een betrouwbare bescherming tegen verontreinigingen en ziektekiemen.
 • Veelzijdigheid: Een TPE-handschoen is geschikt voor diverse toepassingen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn.
 • Betaalbaarheid: Ze zijn betaalbaar en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ontdek wegwerphandschoenen bij ons!

Bij 2WINS DISPOSABLES zijn we trots om hoogwaardige TPE-wegwerphandschoenen aan te bieden die aan al je behoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar bescherming op de werkvloer of in het dagelijks leven, onze TPE-wegwerphandschoenen zijn een uitstekende keuze.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze wegwerphandschoenen en ontdek hoe ze je kunnen helpen bij het handhaven van hygiëne en comfort in diverse situaties. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de beste TPE-wegwerphandschoenen op de markt. Toch liever vinyl of nitril handschoenen? Ook deze handschoenen zijn zeer voordelig bij 2WINS verkrijgbaar. Bekijk ook de uitleg van LDPE handschoenen.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 910 reviews.