Cirkel puntjes

Wat zijn LDPE handschoenen?

LDPE-handschoenen, gemaakt van lage dichtheid polyethyleen, zijn dunne, flexibele wegwerphandschoenen die vaak worden gebruikt in diverse sectoren, zoals voedselbereiding, gezondheidszorg en schoonmaak.

Deze handschoenen bieden een basisniveau van handbescherming en zijn ideaal voor kortdurende taken waarbij contact met vuil, chemicaliën of besmettelijke stoffen vermeden moet worden. In deze korte introductie ontdekken we meer over de toepassingen en voordelen van LDPE-handschoenen.

 • Dun en flexibel - comfortabel om te dragen en zorgen voor een goede bewegingsvrijheid van de handen
 • Deze handschoenen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik.
 • LDPE-handschoenen zijn meestal transparant of licht van kleur
 • Bieden een basisbescherming tegen vuil, stof en sommige chemicaliën
 • Deze handschoenen worden vaak gebruikt in de voedselindustrie - ze voldoen aan de voedselveiligheid
 • LDPE-handschoenen zijn doorgaans zeer gunstig geprijsd en kunnen in bulk worden gekocht

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Alles wat u moet weten over LDPE-handschoenen

Wat zijn LDPE-handschoenen?

LDPE-handschoenen zijn dunne, flexibele wegwerphandschoenen gemaakt van lage dichtheid polyethyleen (LDPE). Dit veelgebruikte plastic materiaal staat bekend om zijn comfort en veelzijdigheid. LDPE-handschoenen worden vaak ingezet in verschillende industrieën en situaties waar handbescherming nodig is.

Kenmerken van LDPE wegwerphandschoenen

 • Dun en flexibel: LDPE-handschoenen bieden uitstekende bewegingsvrijheid en zijn comfortabel om te dragen, zelfs gedurende langere perioden.
 • Wegwerpbaar: Deze handschoenen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor situaties waarin hygiëne van essentieel belang is.
 • Transparant: LDPE-wegwerphandschoenen zijn meestal transparant of licht van kleur, waardoor eventuele verontreinigingen snel zichtbaar worden.
 • Basisbescherming: Ze bieden een basisniveau van bescherming tegen vuil, stof en sommige chemicaliën, maar zijn mogelijk niet geschikt voor gevaarlijke stoffen.
 • Voedselveiligheid: Deze handschoenen voldoen aan voedselveiligheidsnormen en gebruikt men vaak in de voedselindustrie.
 • Voordelige keuze: Deze handschoenen zijn betaalbaar en ook in bulk te verkrijgen voor regelmatig gebruik.

Toepassingen van LDPE-handschoenen

 • Voedselbereiding: LDPE-wegwerphandschoenen helpen bij het handhaven van voedselhygiëne in keukens en voedselverwerkingsfaciliteiten.
 • Gezondheidszorg: Men gebruikt ze bij lichte medische procedures en voor algemene hygiënische doeleinden.
 • Schoonmaak: Ideaal voor het beschermen van handen bij schoonmaak- en desinfectietaken.
 • Industrieel gebruik: LDPE kan men inzetten in diverse industriële toepassingen waar basisbescherming gewenst is.

Deze wegwerphandschoenen gebruikt men vaak in verschillende industrieën, waaronder voedselbereiding, gezondheidszorg en schoonmaak, voor taken waarbij handbescherming nodig is. Ze zijn ideaal voor korte taken waarbij contact met vuil, chemicaliën of besmettelijke stoffen voorkomt. Deze handschoenen zijn over het algemeen niet geschikt voor langdurig gebruik of in situaties waarin een zeer sterke barrière nodig is, omdat ze dunner zijn dan sommige andere soorten handschoenen, zoals nitril- of latexhandschoenen.

Waarom LDPE-wegwerphandschoenen?

Deze handschoenen zijn de perfecte keuze wanneer u behoefte heeft aan flexibele handbescherming voor kortdurende taken. Je trekt ze gemakkelijk aan, zijn comfortabel om te dragen en dragen ook bij aan een schone en hygiënische omgeving.

Ontdek meer over LDPE

Als je meer wilt weten over LDPE-wegwerphandschoenen, hun toepassingen en voordelen, neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van hoogwaardige LDPE-wegwerphandschoenen voor uw specifieke behoeften. Ook verkrijgbaar bij 2WINS Disposables, de TPE handschoenen. Een ideale keuze voor keuken, streetfood en foodtruck.

Ter aanvulling: het is belangrijk op te merken dat LDPE-wegwerphandschoenen, vanwege hun dunne aard, niet de beste keuze zijn voor alle situaties. Afhankelijk van de specifieke behoeften en vereisten van uw taak, overweeg dan om handschoenen van ander materiaal, zoals nitril of latex, te gebruiken voor extra bescherming.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 931 reviews.