Cirkel puntjes

Handschoenen thuiszorg

Handschoenen zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting in de thuiszorgsector en ze spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van de hygiëne en veiligheid van zowel de zorgverleners als de zorgontvangers.

We bespreken de verschillende soorten handschoenen die worden gebruikt in de thuiszorg, de voordelen van het dragen van handschoenen en enkele belangrijke aspecten om in gedachten te houden bij het gebruik ervan. Dus als je meer wilt weten over handschoenen in de context van de thuiszorg, lees dan verder!

 • Hygiëne
 • Bescherming
 • Comfort
 • Allergievriendelijkheid
 • Steriliteit
 • Gemakkelijk aan- en uittrekken

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Handschoenen in de thuiszorg

Ben je actief in de thuiszorgsector?

Dan begrijp je ongetwijfeld het belang van goede hygiëne en veiligheidsmaatregelen bij het verlenen van zorg aan patiënten met handschoenen speciaal voor de thuiszorg. Handschoenen spelen een cruciale rol in het waarborgen van een hygiënische omgeving en beschermen zowel zorgverleners als zorgontvangers tegen mogelijke infecties en overdracht van ziekten.

Bij 2WINS bieden we een breed scala aan handschoenen die specifiek zijn ontworpen voor gebruik in de thuiszorg. Onze handschoenen zijn van hoge kwaliteit, comfortabel om te dragen en voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen. Met ons assortiment willen we ervoor zorgen dat zorgverleners zich vol vertrouwen kunnen richten op het bieden van hoogwaardige zorg, wetende dat ze goed beschermd zijn.

Waarom zijn handschoenen belangrijk in de thuiszorg?

In de thuiszorg is het essentieel om infectieoverdracht te minimaliseren. Zorgverleners komen regelmatig in contact met lichaamsvloeistoffen, wonden en andere potentieel besmettelijke materialen. Het dragen van handschoenen helpt bij het voorkomen van direct contact met deze stoffen, waardoor het risico op infectie wordt verminderd. Bovendien beschermt het zowel de zorgverlener als de patiënt tegen kruisbesmetting. Ook voor alle andere persoonlijke beschermingsmiddelen zoals schorten, mondmaskers en virusbestendige onderzoeksjassen zijn uit voorraad leverbaar bij 2WINS.

Ons assortiment handschoenen

Bij 2WINS begrijpen we dat verschillende situaties vragen om verschillende soorten handschoenen. Daarom bieden we een breed scala aan opties die voldoen aan de specifieke behoeften van de thuiszorg. Enkele van onze populaire handschoenen zijn:

Nitrilhandschoenen

Deze handschoenen zijn zeer geschikt voor mensen met latexallergieën. Ze bieden een uitstekende bescherming tegen chemische stoffen, bacteriën en virussen. Ze zijn duurzaam, scheurbestendig en passen goed om de handen.

Latexhandschoenen

Latexhandschoenen zijn al lang een vertrouwde keuze in de medische sector. Ze zijn comfortabel, flexibel en bieden een goede pasvorm. Let echter op mogelijke allergische reacties bij mensen met latexallergieën.

Vinylhandschoenen

Vinylhandschoenen zijn een betaalbaar alternatief en zijn geschikt voor lichte taken in de thuiszorg. Ze bieden een basisbescherming en zijn gemakkelijk aan te trekken en uit te trekken.

Steriele handschoenen

Voor bepaalde procedures of bij het werken met wonden kan het nodig zijn om steriele handschoenen te gebruiken. Deze handschoenen zijn ook individueel verpakt om een optimale steriliteit te garanderen.

Belangrijke overwegingen bij het gebruik van handschoenen in de thuiszorg

Het is van cruciaal belang om handschoenen op de juiste manier te gebruiken om effectieve bescherming te bieden. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om in gedachten te houden:

 1. Kies de juiste maat: zorg ervoor dat de handschoenen goed passen om een goede bescherming en comfort te garanderen.
 2. Trek handschoenen correct aan: volg de juiste procedure om handschoenen hygiënisch aan te trekken, zoals het vermijden van huidcontact aan de buitenkant van de handschoen.
 3. Verwijder handschoenen op de juiste manier: trek handschoenen voorzichtig uit en vermijd ook contact tussen de buitenkant van de handschoenen en de huid om kruisbesmetting te voorkomen.
 4. Gooi handschoenen weg na gebruik: wegwerphandschoenen zijn voor eenmalig gebruik. Dus zorg ervoor dat ze op de juiste manier worden weggegooid volgens de geldende voorschriften.

Waarom kiezen voor 2WINS?

 • Kwaliteit: onze handschoenen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.
 • Breed assortiment: we bieden een breed scala aan handschoenen die geschikt zijn voor verschillende situaties in de thuiszorg.
 • Betrouwbaarheid: we zijn trots op onze betrouwbare producten maar ook onze uitstekende klantenservice.
 • Deskundig advies: ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste handschoenen die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Zorg ervoor dat je de beste bescherming biedt aan zowel jezelf als je patiënten. Dus kies voor hoogwaardige handschoenen van 2WINS in de thuiszorg. Dus neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 910 reviews.