Cirkel puntjes

Zwarte latex handschoenen goedkoop

Goedkoop zwarte latex handschoenen kopen. Bescherming is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van zwarte latex handschoenen kopen. Zwarte latex handschoenen hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten goedkoop zwarte latex handschoenen kopen? Voor alle soorten zwarte latex handschoenen kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van merken zoals HygoStar, NatureStar en Hygonorm Welke soorten zwarte handschoenen kunnen we leveren? Goedkoop zwarte handschoenen in handige dispenser en in verschillende diktes.

  • Goedkoop
  • Uit voorraad leverbaar
  • Zwart, roze, groen, paars, blauw, wit en zelfs rood
  • Betrouwbaar en scherpste prijs!
Puntjes raster Hexagons

Goedkoopste beste zwarte latex rubberen handschoenen

Op zoek naar latex handschoenen maar niet ten koste van de kwaliteit?

Goedkoop zwarte latex handschoenen kopen? Zoek niet verder en kijk op onze website welke zwarte latex handschoenen het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?  Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Zwarte nitril onderzoekshandschoenen

In de richtlijnen van tatoeage en piercing is aangegeven dat tijdens het tatoeëren en piercen onderzoekshandschoenen gedragen moeten worden. Tevens is in de richtlijnen aangegeven dat waar dat staat voorgeschreven, schone nitril onderzoekshandschoenen, dat deze moeten voldoen aan de volgende normeringen NEN-EN 374 (beschermende handschoenen tegen chemicaliën en micro organismen), NEN-EN 420 (beschermende handschoenen – algemene eisen en beproevingsmethode) en NEN-EN 455 (medische handschoenen voor eenmalig
gebruik).  Het voorgeschreven gebruik van nitril handschoenen, betekent ook dat geen latex handschoenen gebruikt mogen worden vanwege mogelijke allergische reacties die door latex veroorzaakt kunnen worden.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting