Cirkel puntjes

Witte wegwerphandschoenen

Wat zijn de beste witte wegwerphandschoenen? Witte wegwerphandschoenen zijn er in verschillende maten en soorten: XS - S- M - L - XL in Nitril, latex, rubber, plastic, vinyl en synthetisch.

Wit geeft een hygiënische uitstraling en uiteraard kan je daarop ook gemakkelijk vuil herkennen. Daarom tref je naast de kleur blauw deze onderzoekshandschoen ook vaak aan bij de tandarts, in het ziekenhuis, het laboratorium, forensische onderzoeken, de cleanroom, zorg, schoonheidsspecialiste, farmaceutische industrie, schoonmaak, mondhygiëniste, apothekers, huisarts, EHBO, BHV en nagelstyliste.

  • Beste goedkope wegwerphandschoenen
  • Voordelige nitril, vinyl, latex en TPE handschoenen
  • Alle maten XS, S, M, L, XL en XXL leverbaar
  • Kleuren: wit - blauw - zwart - roze - lila paars - mint groen - rood - oranje
  • Goede service en gratis advies

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

De beste witte wegwerphandschoenen

Veerkracht en rekbaarheid witte nitril handschoenen

Bijzonder opmerkelijk is ook de goede veerkracht van de nitril witte wegwerphandschoenen. Want nitril onderzoekshandschoenen bieden een goede bescherming tegen veel oliën en chemicaliën en zijn daarom ook geschikt voor laboratoriumwerk. De Europese norm 374 toetst deze eigenschappen en zorgt voor een goede bescherming.

Wie heeft nitril handschoenen nodig?

Nitrile handschoenen worden in veel werkgebieden gebruikt: ziekenhuizen, bejaardentehuizen, voedselverwerkende bedrijven zoals bakkerijen, slagers, hotels en restaurants, maar ook kappers hebben grote hoeveelheden nitril handschoenen nodig vanwege corona Covid-19.

Welke handschoenen gebruiken artsen?

Medische wegwerphandschoenen zijn gemarkeerd met DIN EN 455. Om een ​​wegwerphandschoen in de geneeskunde te mogen gebruiken, moet deze voldoen aan de Europese norm 455 (DIN EN 455).

Naast witte wegwerphandschoenen ook nog interesse in latex onderzoekshandschoenen, nitril wegwerphandschoenen, vinyl werkhandschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting