Cirkel puntjes

Welke handschoenen voor thuiszorg?

In de thuiszorg is de keuze van geschikte handschoenen van cruciaal belang om zowel de zorgverlener als de patiënt te beschermen.

Het selecteren van de juiste handschoenen hangt af van verschillende factoren, zoals het type zorg dat wordt verleend, de mogelijke blootstelling aan ziektekiemen en de comfortbehoeften van de drager. Hier gaan we de verschillende soorten handschoenen verkennen die geschikt zijn voor gebruik in de thuiszorg, en hoe ze bijdragen aan een veilige en effectieve zorgomgeving.

 • Allergievriendelijkheid - latexvrij zoals vinyl, nitril of neopreen handschoenen
 • Bescherming tegen besmetting tegen blootstelling aan lichaamsvloeistoffen, bacteriën en virussen
 • Pasvorm en comfort - een goede pasvorm vermindert vermoeidheid en bevordert behendigheid
 • Duurzaamheid - zijn bestand tegen scheuren en perforaties dus betrouwbaar gedurende de zorgperiode
 • Tastgevoeligheid - om effectief en nauwkeurig te kunnen werken
 • Poedervrij - poedervrije handschoenen verminderen het risico van poederinhalatie
 • Aanpasbaarheid aan verschillende taken zoals onderzoeks- of chemisch bestendige handschoenen
 • Conformiteit met regelgeving - ze zijn indien nodig goedgekeurd voor medisch gebruik (MD)

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Welke handschoenen zijn geschikt voor de thuiszorg? 

Kies voor bescherming, comfort en zorg

Welke handschoenen zijn nu geschikt voor de thuiszorg? In de thuiszorg draait alles om toewijding, zorgzaamheid en veiligheid. Of u nu een professionele zorgverlener bent of voor een geliefde zorgt, de juiste handschoenen zijn van essentieel belang om een veilige en hygiënische omgeving te waarborgen. Onze Thuiszorg Handschoenen bieden u de perfecte combinatie van bescherming, comfort en zorg, zodat u met vertrouwen en gemoedsrust voor uw patiënten kunt zorgen.

Waarom kiezen voor thuiszorg handschoenen?

 1. Bescherming op de eerste plaats: Onze handschoenen zijn ontworpen om u te beschermen tegen potentieel schadelijke stoffen, zoals bacteriën, virussen en lichaamsvloeistoffen. Ze voldoen aan strenge gezondheidsrichtlijnen en bieden een barrière tegen besmetting.
 2. Comfort voor lange zorgdiensten: Wij begrijpen hoe belangrijk comfort is, vooral tijdens langdurige zorgtaken. Onze handschoenen zijn zorgvuldig ontworpen voor een optimale pasvorm en langdurig draagcomfort, zodat vermoeidheid tot een minimum wordt beperkt.
 3. Allergievriendelijk: Onze handschoenen zijn latexvrij en gemaakt van materialen die allergische reacties minimaliseren, zowel bij zorgverleners als patiënten.
 4. Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Wij bieden handschoenen die bestand zijn tegen scheuren en perforaties, zodat u kunt rekenen op hun betrouwbaarheid, zelfs in veeleisende zorgsituaties.
 5. Tastgevoeligheid en behendigheid: Uw precisie is van het grootste belang bij de thuiszorg. Onze handschoenen behouden uw tastzin en behendigheid, zodat u nauwkeurig en effectief kunt werken.
 6. Uitgebreid assortiment: Ons assortiment omvat verschillende soorten handschoenen, van onderzoekshandschoenen tot chemisch bestendige varianten, zodat u altijd de juiste bescherming heeft, aangepast aan uw zorgbehoeften. 2WINS is, al jarenlang, de handschoenen specialist van Nederland en België.
 7. Milieubewust: Wij streven naar duurzaamheid en gebruiken milieuvriendelijke materialen en productieprocessen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Uw Zorg Verdient de Beste Bescherming

Bij 2WINS Disposables begrijpen we dat de zorg die u verleent van onschatbare waarde is. Daarom stellen we alles in het werk om u de beste bescherming te bieden. Dus zonder concessies te doen aan comfort en kwaliteit. Onze handschoenen zijn een verlengstuk van uw zorg, zodat u zich kunt richten op wat het belangrijkst is: het welzijn van uw patiënten.

Vertrouw op onze handschoenen voor een zorgzame, veilige en comfortabele zorgervaring. Samen zorgen we voor een betere zorgomgeving, thuis. Bekijk ook de hygiëne richtlijnen voor de thuiszorg van het RIVM.

Welke handschoenen voor thuiszorg

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 910 reviews.