Cirkel puntjes

Wegwerpwashandjes

Beste wegwerpwashandjes kopen. Bescherming van uw hand en hygiëne is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van goedkoopste en beste wegwerpwashandjes kopen. Washandjes hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten wegwerpwashandjes kopen? Voor alle soorten washandjes kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van merken zoals HygoStar en Hygonorm Welke soorten washandjes kunnen we leveren? Wegwerp washandjes van molton, cellulose en zelfs met PE coating.

  • Goedkoopste van Nederland en België
  • Goede kwaliteit
  • Snelle levering en gratis advies
  • Betrouwbaar en eerlijk
Puntjes raster Hexagons

Wegwerpwashandjes

Zachte droge wegwerpwashandjes kopen?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke wegwerpwashandjes het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?  Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 3o cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Droge wegwerpwashandjes

Een zacht en droog wegwerpwashandje: Deze zachte washandjes zijn bedoeld voor meerdere doeleinden: incontinentiezorg, vakantie en bijvoorbeeld schoonmaak. Ze kunnen droog of nat gebruikt worden, omdat ze scheurbestendig en niet schurend zijn. Alle washandjes zijn bewust droog. Hierdoor kan je zelf lotion of desinfectie middel aanbrengen, al naar gelang het gewenste gebruik. Bestel de washandjes snel, veilig en voordelig.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting