Cirkel puntjes

Wegwerphandschoenen online kopen

Uit voorraad beste kwaliteit Nitril handschoenen Latex handschoenen Vinyl handschoenen. Nergens goedkoper. Wegwerphandschoenen online kopen.

Bij 2WINS vind je de beste kwaliteit wegwerphandschoenen tegen de goedkoopste prijzen. Al sinds 2004 dè leverancier voor al je nitril handschoenen latex handschoenen en vinyl handschoenen. Maar ook HDPE handschoenen LDPE handschoenen en werkhandschoenen zijn direct uit voorraad leverbaar. Verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL en ook XXL

  • Nitril handschoenen - Latex handschoenen - Vinyl handschoenen
  • Beste kwaliteit wegwerphandschoenen - nergens goedkoper - HACCP
  • Handschoenen met kwaliteitsmerken zoals Hygostar, Hygonorm en Ansell
  • De wegwerphandschoenen zijn direct uit voorraad leverbaar in de maten XS, S, M, L, XL en ook XXL
  • Sinds 2004 dè specialist leverancier van wegwerp handschoenen en werkhandschoenen
  • De complete leverancier voor al je beschermingsmiddelen en disposables

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Wegwerphandschoenen online kopen

Wegwerp handschoenen, beschermende handschoenen en werkhandschoenen van 2WINS

Online wegwerphandschoenen kopen? 2WINS is leverancier van een uitgebreid assortiment wegwerphandschoenen, beschermende handschoenen en werkhandschoenen voor alle takken van de industrie, waaronder de voedingsmiddelen-, automobiel-, metaal– en farmaceutische industrie, maar ook ziekenhuizen en medische praktijken.

Er is nauwelijks een activiteit waarbij onze handen en onderarmen niet worden blootgesteld aan gevaren en spanningen op het werk. Geen wonder dat handletsel bovenaan de statistieken voor arbeidsongevallen staat. Elke derde arbeidsongeval leidt tot letsel aan vingers, handen of onderarmen. Werkhandschoenen zijn daarom een ​​centraal onderdeel van de PBM (89/686 EEG).

Chemische, mechanische, fysische en biologische gevaren kunnen snel, goedkoop en effectief worden verminderd door het dragen van werkhandschoenen – op voorwaarde dat ze op de juiste manier worden gekozen en correct worden gebruikt.

Uit voorraad beste kwaliteit nitril handschoenen latex handschoenen vinyl handschoenen. Nergens goedkoper. Wegwerphandschoenen online kopen.

De meest voorkomende zijn handschoenen met vijf vingers. Maar ook varianten zoals drievingerhandschoenen, wanten, vingerwiegjes of manchetten (armbescherming) zijn bij bepaalde activiteiten handig. Er is ook een breed scala aan modellen gemaakt van synthetische materialen om te beschermen tegen allerlei soorten gevaren.

2WINS heeft voor elk doel de juiste werkhandschoenen: wegwerphandschoenen, gecoate en gekartelde veiligheidshandschoenen, universele veiligheidshandschoenen, katoenen handschoenen, fijne industriehandschoenen, snij- en perforatiehandschoenen, thermische beschermingshandschoenen en chemicaliënbeschermingshandschoenen.

Latex-, vinyl- en nitrilhandschoenen zijn getest door ISEGA: Goedgekeurd voor direct contact met voedsel. Bovendien goedgekeurd volgens de Wet op de medische hulpmiddelen (MPG)

Online wegwerphandschoenen kopen? Werkhandschoenen en hygiëne in de foodsector

Bij de commerciële productie en bereiding van levensmiddelen zijn hoge hygiënemaatregelen vereist (Richtlijn 90/128 EEG, 10/2011/EU). Dit is voornamelijk te danken aan de gespecialiseerde productieprocessen die gebaseerd zijn op de arbeidsverdeling, de lange en meertraps distributieroutes en het grote aantal mensen wiens gezondheid in gevaar kan komen als de voedselhygiëne faalt. Een heel belangrijk onderwerp hierbij is werkhandschoenen en handhygiëne, want handen zijn de belangrijkste dragers van bacteriën en ziektekiemen. Werkhandschoenen zijn daarom een ​​van de belangrijkste beschermingsmaatregelen. 2WINS is een van de toonaangevende experts als het gaat om wegwerphandschoenen.

De meest voorkomende materialen waaruit wegwerphandschoenen worden gemaakt zijn latex, nitril, vinyl, neopreen en polyethyleen (PE, LDPE, HDPE, MDPE). Er wordt onderscheid gemaakt tussen steriele en niet-steriele, gepoederde en poedervrije handschoenen. Gepoederde wegwerphandschoenen hebben het voordeel dat ze zelfs met zweterige of vochtige handen gemakkelijk kunnen worden aangetrokken. Met poedervrije werkhandschoenen zit u aan de veilige kant: ideaal voor werkzaamheden waarbij het beschermen van het product tegen vervuiling belangrijk is. Poedervrije handschoenen zijn ook een goed alternatief voor mensen die last hebben van huidirritatie door poeder.

Wegwerphandschoenen van 2WINS zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (kleursysteem) en lengtes. Ook bijpassende dispensers en dispenserhouders zijn in het assortiment opgenomen.

Werkhandschoenen in de medische wereld

Na hygiënische handdesinfectie zijn medische beschermende handschoenen een van de belangrijkste infectiepreventiemaatregelen in klinieken en praktijken. Medische werkhandschoenen moeten aan heel andere eisen voldoen. Naast bescherming tegen reinigings- en desinfectiemiddelen, laboratoriumchemicaliën en andere gevaarlijke stoffen (bijv. cytostatica), zijn ze nodig om het risico op infectie af te wenden, met name door bloed overdraagbare infectieziekten zoals hepatitis B, hepatitis C en hiv, maar ook uitstrijkjes infecties. Wegwerphandschoenen beschermen de gebruiker en de patiënt bij correct gebruik.

Het assortiment van 2WINS omvat een grote verscheidenheid aan gecertificeerde werkhandschoenen volgens de wet op de medische hulpmiddelen.

Gecertificeerde werkhandschoenen

Werkhandschoenen van 2WINS bieden u maximale productveiligheid: Alle wegwerphandschoenen zijn getest op voedselveiligheid volgens ISEGA en zijn voornamelijk goedgekeurd voor gebruik met voedsel en volgens de Medical Devices Act (EN 455, AQL 1.5).

Met de CE-markering weet u zeker dat het ontwerp, het materiaal en de verwerking van de persoonlijke beschermingsmiddelen/werkhandschoenen niet alleen voldoen aan de geteste veiligheidseisen, maar ook aan de Europese normen en wettelijke voorschriften. CE Cat. I Beschermende kleding voor minimale risico’s, CE Cat. II beschermende kleding voor middelzware risico’s, CE Cat. III beschermende kleding voor hoge risico’s. Deze laatste zijn geschikt voor de omgang met desinfectie- en reinigingsmiddelen, veel chemicaliën of voor de omgang met cytostatica, EN 374.

De juiste werkhandschoenen

Handschoenen beschermen de handen tegen vele invloeden: mechanisch, fysiek, chemisch en besmettelijk. Het kiezen van de juiste werkhandschoenen is daarom erg belangrijk.

Handschoenen moeten goed passen. Onjuist passende, te strakke, onvoldoende elastische handschoenen zorgen voor een constante druk op het handoppervlak. Dit kan leiden tot ongemak en spierveranderingen.

Afhankelijk van de activiteit moeten de gebruikte werkhandschoenen lang genoeg zijn zodat er geen werkmateriaal in de handschoenen loopt. Ook kan worden voorkomen dat werkstoffen teruglopen in de handschoen door de handschoenmanchet om te draaien of door een nauwsluitende manchet te dragen.

Handschoenen moeten voldoende behendigheid bieden voor het betreffende werk. Ze moeten passen bij de medewerker. Er moeten dus voldoende handschoenen zijn in verschillende maten. Werkhandschoenen moeten vaak genoeg worden vervangen. In het geval van wegwerphandschoenen betekent dit dat ze maar één keer gedragen kunnen worden.

Afhankelijk van de activiteit moeten de gebruikte werkhandschoenen chemisch dicht, voldoende mechanisch bestendig zijn en beschermen tegen fysieke invloeden.

Wegwerphandschoenen online kopen? Innovatieve en betaalbare werkhandschoenen

2WINS biedt voortdurend innovatieve oplossingen om u hoogwaardige en betaalbare werkhandschoenen aan te kunnen bieden. Professionele kwaliteit voor een scherpe prijs! Kom meer te weten over de verschillende handschoenmodellen en bekijk de online shop van 2WINS. Zoek en vind jouw perfecte werkhandschoenen.

Bekijk ook nog even de uitleg van de categorieën handschoenen of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.