Cirkel puntjes

Wegwerp handschoenen kopen bij 2WINS

Wegwerphandschoenen kopen? Kijk op onze website voor ons uitgebreid assortiment medische onderzoekshandschoenen. Ben je op zoek naar vinyl, nitril, TPE of latex werkhandschoenen?

Voor elke branche hebben we de juiste wegwerp handschoenen uit voorraad leverbaar. Zorg, ziekenhuis, pedicure, manicure, PMU specialist, tatoeëerder maar ook voedselverwerking, catering, restaurant, hotel, groenteverwerking, veeteelt, tuinbouw.  Iedereen kan bij 2WINS terecht voor de juiste wegwerp handschoen. Niet duidelijk welke handschoen nu het beste bij je werkzaamheden of karwei past?

  • Vinyl nitril TPE of latex werkhandschoenen - medische onderzoekshandschoenen
  • Zorg ziekenhuis pedicure manicure nagelstylist PMU specialist tatoeëerder groenteverwerking catering
  • Restaurant hotel groenteverwerking veeteelt tuinbouw voedselverwerking thuis keuken horeca
  • Kleuren: Zwart - wit - blauw - mint groen - lila paars - roze - rood - geel - transparant - oranje
  • Maten: XS - S - M - L - XL - XXL en zelfs XXXL

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Werken met wegwerphandschoenen

Helpen met de juiste keuze handschoen voor elke behandeling.

Gepoederde handschoenen of ongepoederde wegwerp handschoenen kopen met een speciale voorkeur kleur zoals mint groen, geel, lila paars, roze, rood, zwart, blauw of wit? Wij kunnen het voor je leveren. De wegwerp handschoenen die we leveren zijn allemaal voorzien van erkende keurmerken. Deze keurmerken garanderen de juiste kwaliteit voor de werkzaamheden die je met de wegwerp handschoenen wilt uitvoeren. Bescherm jezelf dan ook met de juiste materialen en disposables.

Uiteraard leveren we niet alleen wegwerphandschoenen maar kan je voor alle disposables bij ons terecht. Dit kunnen chirurgische mondmaskers zijn maar ook nierbekken bakjes oftewel spuugbakjes als ook bed onderleggers zijn uit voorraad verkrijgbaar. Wat je online kan bestellen is dus ook echt op voorraad en wordt dan ook zeer snel geleverd.

We zijn bekend met de diverse HACCP richtlijnen. Vragen? Bel ons op en onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Latex wegwerphandschoenen, nitril onderzoekshandschoenen, vinyl werkhandschoenen, TPE wegwerp handschoenen.

Revalidatiecentra

Wanneer u medisch specialistische revalidatie nodig heeft, kan je terecht in een revalidatiecentrum, ziekenhuis of behandelcentrum. Revalidatie-instellingen zijn verspreid over het hele land. Bekijk de WIP richtlijnen revalidatiecentra

Ziekenhuis

Infectiepreventiemaatregelen in het ziekenhuis richten zich op het voorkomen van (zorggerelateerde) infecties bij patiënten en medewerkers door de kans op overdracht van micro-organismen zoveel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld: bacteriën, bacteriesporen, microbacteriën, virussen, schimmels en gisten. In het ziekenhuis moet met meerdere infectiebronnen/reservoirs rekening worden gehouden: de patiënt, de medewerker, de omgeving en de bezoeker. Bekijk ook de WIP richtlijnen voor ziekenhuizen

Latex onderzoekshandschoenen, nitril medische handschoenen, vinyl werkhandschoenen wegwerp handschoenen kopen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Ook nog interesse in onze nieuwsbrief? Koop onze artikelen of producten en meld je aan tijdens dit proces. Daarnaast willen we ook kortingsacties met bijbehorende codes hierin vermelden. Ook voor andere disposables.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 874 reviews.