Cirkel puntjes

Verschillen mondmaskers mondkapje

Er zijn verschillende soorten mondmaskers of mondkapjes, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en doelen. Tie-on en oor elastieken zijn twee verschillende manieren waarop mondmaskers kunnen worden bevestigd.

We hebben diverse uitvoeringen en kleuren in ons assortiment. Denk aan: zwart - wit - roze - blauw - groen - geel. Met lussen voor knoop en oorelastiek.

  • Goedkoop FFP2 medisch chirurgische mondkapje FFP2 - Type 2 - Type 2R
  • Beste neus mond bescherming tegen virussen - koop tegen voordelige laagste scherpste prijs
  • Zwart - roze - groen - geel - blauw - wit
  • Betrouwbare mondmaskers met keurmerk
Puntjes raster Hexagons

Verschillen mondmaskers mondkapjes

Er zijn verschillende soorten mondmaskers of mondkapjes, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en doelen.

De verschillen in mondmaskers mondkapje zijn als volgt te rubriceren:

Chirurgische maskers: Dit zijn maskers die vaak worden gebruikt in medische instellingen en zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Deze maskers zijn bedoeld om de overdracht van lichaamsvloeistoffen van de drager naar anderen te voorkomen, zoals bloed, speeksel en neus- en keelsecreties. Deze maskers zijn vaak blauw of groen van kleur en zijn gemaakt van een dunne, niet-geweven stof die is geïmpregneerd met een vloeibare barrière om het doordringen van vloeistoffen te voorkomen.

N95- of FFP2-maskers: Dit zijn respiratoire maskers die effectief zijn in het filteren van minstens 95% van de deeltjes in de lucht. Deze maskers zijn specifiek bedoeld voor bescherming tegen deeltjes die ziekteverwekkers kunnen bevatten, zoals bacteriën en virussen. Deze maskers zijn vaak wit van kleur en maakt men van een geweven stof die is geïmpregneerd met een vloeibare barrière om het doordringen van vloeistoffen te voorkomen.

KN95- of FFP3-maskers: Dit zijn vergelijkbaar met N95- of FFP2-maskers, maar filteren minstens 95% van de deeltjes in de lucht. Deze maskers zijn gemaakt van een geweven stof die is geïmpregneerd met een vloeibare barrière om het doordringen van vloeistoffen te voorkomen.

Cloth masks: Dit zijn gemaakt van stoffen zoals katoen en zijn bedoeld om de overdracht van ziekteverwekkers tussen mensen te voorkomen, maar zijn minder effectief dan N95- of FFP2-maskers in het filteren van kleine deeltjes. Deze maskers zijn vaak in diverse kleuren en patroon, en vaak zelfgemaakt.

Het is belangrijk om te weten dat al deze maskers niet bedoeld zijn om de drager te beschermen tegen ziekteverwekkers, maar om de overdracht van ziekteverwekkers te voorkomen. Het gebruik van een masker is een aanvulling op andere hygiënemaatregelen zoals frequente handen wassen en social distancing.

Tie-on en oor elastieken zijn twee verschillende manieren waarop mondmaskers kunnen worden bevestigd.

Tie-on maskers zijn maskers die men aan de achterkant van het hoofd vastmaakt met linten of bandjes. Deze maskers past men gemakkelijk aan bij verschillende hoofd omtrekken en aan de gewenste spanning.

Oor elastieken zijn een soort van elastische banden die aan de zijkanten van het masker zijn bevestigd en om de oren worden gehaakt. Deze maskers zijn gemakkelijk aan te trekken en af te nemen en zijn ideaal voor mensen die het masker vaak moeten verwisselen of vervangen.

Beide Tie-on en oor elastieken maskers zijn effectief in het voorkomen van de verspreiding van ziekteverwekkers, het is belangrijk om te zorgen dat de masker goed passend en goed aangepast is. Ook is het belangrijk om regelmatig te vervangen of te wassen.

Naast verschillen in mondmaskers mondkapje ook nog interesse in andere producten?

Zoals latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Ook op zoek naar lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien leveren wij alle disposable handschoenen. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Ook nog interesse in onze nieuwsbrief? Koop onze artikelen of producten en meld je aan tijdens dit proces. Daarnaast willen we ook kortingsacties met bijbehorende codes hierin vermelden. Ook voor andere disposables.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 874 reviews.