Cirkel puntjes

Veiligheidsbrillen

Ontdek de essentie van veiligheid en bescherming met onze collectie veiligheidsbrillen.

Of je nu op zoek bent naar bescherming tegen chemische spatten, laswerkzaamheden of stofdeeltjes, wij bieden hoogwaardige brillen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Bij 2WINS streven we ernaar om comfort, stijl en bescherming te combineren, zodat jij met vertrouwen kunt werken, waar je ook bent. Bekijk ons assortiment en investeer vandaag nog in jouw veiligheid!

 • Impactbestendigheid
 • Krasbestendige lenzen
 • UV-bescherming
 • Verstelbare pootjes en neusbrug
 • Anti-mist coating
 • Compatibiliteit met andere PBM
Puntjes raster Hexagons

Veiligheidsbrillen en beschermingskappen

Bescherm Je Ogen, Bescherm Je Toekomst!

Bescherm uw ogen effectief met onze veiligheidsbrillen en veiligheidskappen. Deze essentiële onderdelen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) zijn onmisbaar in onder meer de geneeskunde, de voedingsindustrie en in diverse industriële omgevingen. Veiligheidsbrillen bieden betrouwbare bescherming tegen UV-stralen, stof, chemicaliën, ziektekiemen en rondvliegende deeltjes.

De universele veiligheidsbrillen en full vision veiligheidsbrillen voldoen aan de strenge eisen van de EN 166 norm en garanderen daarmee de hoogste veiligheidsnormen. Of u nu in een laboratorium, in de voedselverwerking of in een industrieel bedrijf werkt: veiligheidsbrillen bieden optimale bescherming en comfort.

Ook zijn er hoogwaardige beschermvizieren verkrijgbaar. Ze bieden extra bescherming voor het hele gezicht en zijn vooral essentieel in gebieden waar spatten of deeltjes een gevaar vormen. Hun lichtgewicht ontwerp en eenvoudige bediening maken ze ideaal voor langdurig gebruik. Ze zijn bijzonder comfortabel om te dragen dankzij de zachte voorhoofdvulling en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met een gezichtsmasker.

Geventileerd of niet-geventileerd: veiligheidsbril met luchtventiel

Geventileerde veiligheidsbrillen bieden verschillende voordelen die vooral belangrijk zijn in werkomgevingen met hoge eisen aan bescherming en comfort:

 • Minder beslaan: De ventilatiekleppen laten lucht stromen, wat de vorming van condens op de lenzen helpt verminderen. Dit is vooral belangrijk in omgevingen met wisselende temperaturen of wanneer de bril langdurig wordt gedragen.
 • Comfortabeler: geventileerde veiligheidsbrillen zijn vaak comfortabeler om te dragen, omdat de luchtcirculatie voorkomt dat er warmte onder de bril ontstaat. Dit maakt ze koeler en comfortabeler om te dragen, vooral tijdens lange werkdiensten.
 • Minder vocht: De ventilatie helpt ook om vocht onder de bril te verminderen. Dit is vooral gunstig in vochtige werkomgevingen of tijdens fysiek inspannende activiteiten die tot zweten leiden.
 • Bescherming tegen deeltjes en stof: Ondanks de ventilatie biedt deze bril toch een betrouwbare bescherming tegen stof, deeltjes en andere schadelijke invloeden. De ventilatiespleten zijn ontworpen als een klep om te voorkomen dat deeltjes binnendringen en tegelijkertijd lucht te laten circuleren.

Samenvattend bieden geventileerde veiligheidsbrillen een optimale combinatie van bescherming, comfort en functionaliteit, waardoor ze een voorkeurskeuze zijn in veel industriële en commerciële werkomgevingen.

Veelgestelde vragen over veiligheidsbrillen en oogbescherming

Wanneer moet u oogbescherming dragen?

Als er gevaar voor de ogen bestaat, moet er altijd een veiligheidsbril worden gedragen. Dit omvat situaties waarin deeltjes, stof, chemische spatten, dampen of gevaarlijke straling (zoals UV- of laserstraling) aanwezig zijn. In veel beroepen, zoals in de bouwsector, in laboratoria, in de geneeskunde en in de productie, is het dragen van oogbescherming verplicht.

Welke veiligheidsbril voor het laboratorium?

Volledig zichtveiligheidsbrillen of nauwsluitende veiligheidsbrillen met zijbescherming zijn ideaal voor laboratoriumomgevingen. Ze moeten beschermen tegen chemische spatten en gemaakt zijn van een materiaal dat bestand is tegen een breed scala aan chemicaliën. Voor een helder zicht is het ook belangrijk dat ze goed passen en niet beslaan.

Welke oogbescherming is er beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten oogbescherming, waaronder

 • Veiligheidsbril: Standaardbril met zijbescherming.
 • Volledig gezichtsbrillen: Bieden een uitgebreidere bescherming rond het hele oog.
 • Beschermende vizieren: Beschermen grote delen van het gezicht, inclusief de ogen, maar sluiten niet nauw aan.
 • Speciale bril: Voor specifieke eisen, zoals een laserveiligheidsbril of lasbril.

Waarom is een veiligheidsbril belangrijk?

Veiligheidsbrillen zijn belangrijk om de ogen te beschermen tegen verwondingen die veroorzaakt kunnen worden door fysieke, chemische of stralingsblootstelling. Ogen zijn bijzonder gevoelig en verwondingen kunnen ernstig en permanent zijn. De juiste oogbescherming kan beschermen tegen blijvende schade en blindheid. De veiligheidsbrillen worden ook vaak gebruikt in verpleeghuizen woonzorgcentra en kleinschalig wonen. Bekijk ook eens hiervoor de richtlijnen van het RIVM.

Hoe lang gaat een veiligheidsbril mee?

De duurzaamheid van een veiligheidsbril is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal, het soort gebruik en onderhoud. Er is geen vaste levensduur, maar het is wel belangrijk om de bril regelmatig te controleren op krassen, barsten of andere beschadigingen. Om een ​​optimale bescherming te garanderen, moet een beschadigde veiligheidsbril onmiddellijk worden vervangen. In de regel is het raadzaam om een ​​veiligheidsbril te vervangen als er zichtbare gebreken zijn.

Bij 2WINS hechten wij veel belang aan de kwaliteit en functionaliteit van onze producten. Onze veiligheidsbrillen en veiligheidskappen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel robuust als duurzaam zijn en het hoogste draagcomfort bieden. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw werk, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw veiligheid.

Bestel nu in onze onlineshop en profiteer van ons ruime aanbod veiligheidsbrillen en veiligheidsvizieren.

Veiligheidsbrillen

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 930 reviews.