Cirkel puntjes

Veiligheidsbrillen goedkoop

Veiligheidsbrillen goedkoop kopen. Bescherming is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van veiligheidsbrillen goedkoop kopen. Veiligheidsbrillen vuurwerkbrillen overzetbrillen hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten goedkoopste veiligheidsbril kopen? Voor alle soorten oogbescherming kunt u bij 2WINS terecht: Veiligheidsbrillen aanslagvrij vuurwerkbrillen overzetbrillen ruimtebrillen Welke soorten veiligheidsbrillen kunnen we leveren? Veiligheidsbrillen in diverse soorten: geventileerd met band of verstelbare pootjes - elastische band

  • Beste veiligheidsbrillen - overzetbrillen - werkbrillen
  • Goedkope ruimtebrillen - aanslagvrij vuurwerkbrillen - geventileerd
  • Optimale oogbescherming voor laagste prijs met verstelbare pootjes
  • Volledig afsluitbare bril dankzij de elastische band
Puntjes raster Hexagons

De beste veiligheidsbrillen en goedkoop!

Op zoek naar overzetbrillen of veiligheidsbrillen goedkoop maar niet ten koste van de kwaliteit?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke veiligheidsbrillen, ruimtebrillen goedkoop zijn en het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Welke goedkope veiligheidsbril voor wat?

Als richtlijn wordt een veiligheidsbril gebruikt ter bescherming tegen chemische risico’s, onder andere omdat deze lucht- en vloeistofdicht is. Veiligheidsbrillen worden vaak gebruikt voor dagelijks gebruik om de ogen te beschermen tegen mechanische gevaren.

Wanneer welke veiligheidsbril dragen?

Bij het werken met bijtende of irriterende stoffen in huis moet een veiligheidsbril gedragen worden. Bij het werken met chemicaliën draagt men op scholen een overzetbril of ruimtebril. Tijdens het werk en ook bij het reinigen van apparatuur draagt men een veiligheidsbril.

Hoe lang kan ik een veiligheidsbril dragen?

Er is geen draagtijd limiet in de regelgeving. Ook het beschermende effect dient te allen tijde gegeven te kunnen worden.

Is goedkoop altijd duurkoop?

Naast veiligheidsbrillen goedkoop

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?  Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 3o cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur, zoals rood, mint groen of lila paars?

Wij als 2wins kunnen ook alle disposable wegwerphandschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Kortom: Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Ook voor andere interessante wetenswaardigheden.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 833 reviews.