Cirkel puntjes

Tuinbouw veeteelt en melkveehouderij

Handschoenen voor tuinbouw veeteelt en melkveehouderij Ben je werkzaam in de tuinbouw, veeteelt en melkveehouderij dan kom je iedere dag in aanraking met stoffen die handeczeem kunnen veroorzaken of waarvan je huid geïrriteerd kan raken.

Je kunt zelfs een allergie opbouwen voor deze stoffen. Bescherm je huid dan ook door het dragen van de juiste handschoenen en mouwovertrek armbescherming om irritatie of allergieën te voorkomen. Het consequent dragen van wegwerphandschoenen is hierbij van belang in de agrarische sector. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden als melken, voeren en het toedienen van medicatie.

  • Goedkope rubber, vinyl of latex wegwerphandschoenen
  • Beste nitril handschoenen - maten XS,S,M,L en XL
  • Uit voorraad leverbaar - Koop direct!
  • Sterke plastic wegwerpschorten
  • Kleuren: Blauw, wit, zwart, paars lila, mint groen, geel, rood en roze

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Tuinbouw veeteelt en melkveehouderij

Tuinbouw veeteelt en melkveehouderij

Draag in ieder geval wegwerphandschoenen, armbescherming zoals mouwovertrekken en wegwerpschorten bij werkzaamheden in de glas tuinbouw veeteelt en melkveehouderij waar je handen nat, vies of beschadigd kunnen worden. In het rijtje met preventieve maatregelen tegen kruisbesmetting hoort ook de handschoen thuis.

Onderzoek van het UGCN

Onderzoek van het UGCN heeft uitgewezen dat melkers met handschoenen 75 % minder bacteriën met zich meedragen dan melkers zonder handschoenen. “Door na elke melkronde de handschoenen schoon te maken met een desinfectiedoekje kan het verschil oplopen tot 90 %”, hebben Hans Miltenburg en Richard Olde Riekerink (namens GD Deventer verbonden aan het UGCN) geconcludeerd. Het gladde oppervlak van handschoenen is eenvoudiger te reinigen en er zijn geen oneffenheden waarin vuil en bacteriën zich kunnen nestelen. Ook de conditie van de huid blijft beter bij een handschoen.

Bron: melkveebedrijf / nr 6 / juni 2011 / management

2WINS heeft voor tuinbouw, veeteelt & melkveehouderij de juiste handschoenen en disposables! Vraag vrijblijvend informatie aan via info@2wins.eu of bel naar 077 – 77 03 018.

Wat zijn disposables?

Disposables zijn producten voor éénmalig gebruik. Voor alle disposables bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment wordt constant uitgebreid: bijv. met schorten, overschoenen, overlaarzen, handschoenen, spatels, haarnetjes, mondmaskers, mondkapjes, celstof deppers, onderzoektafelpapier op rol, dispensers. Vindt u het gewenste product echter niet terug op onze site? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder. Door ons uitgebreide netwerk zijn we in staat om vrijwel alle soorten en/of kleuren disposables snel te leveren.

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl werkhandschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 914 reviews.