Discount

Korting!

Eventuele korting wordt (automatisch) bij het afrekenen verrekend

Tuinbouw, veeteelt en melkveehouderij

Disposables voor tuinbouw, veeteelt en melkveehouderij

Ben je werkzaam in de tuinbouw, veeteelt en melkveehouderij dan kom je iedere dag in aanraking met stoffen die handeczeem kunnen veroorzaken of waarvan je huid geïrriteerd kan raken. Je kunt zelfs een allergie opbouwen voor deze stoffen.

Bescherm je huid dan ook door het dragen van de juiste handschoenen om irritatie of allergieën te voorkomen. Het consequent dragen van handschoenen is hierbij van belang. Het is misschien even wennen maar na een tijdje weet je niet beter!  Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden als melken, voeren en het toedienen van medicatie. Draag in ieder geval handschoenen bij werkzaamheden waar je handen nat, vies of beschadigd kunnen worden.

In het rijtje met preventieve maatregelen tegen kruisbesmetting hoort ook de handschoen thuis. Onderzoek van het UGCN heeft uitgewezen dat melkers met handschoenen 75 % minder bacteriën met zich meedragen dan melkers zonder handschoenen. “Door na elke melkronde de handschoenen schoon te maken met een desinfectiedoekje kan het verschil oplopen tot 90 %”, hebben Hans Miltenburg en Richard Olde Riekerink (namens GD Deventer verbonden aan het UGCN) geconcludeerd. Het gladde oppervlak van handschoenen is eenvoudiger te reinigen en er zijn geen oneffenheden waarin vuil en bacteriën zich kunnen nestelen. Ook de conditie van de huid blijft beter bij een handschoen.

Bron: melkveebedrijf / nr 6 / juni 2011 / management

2WINS heeft voor tuinbouw, veeteelt & melkveehouderij de juiste handschoenen en disposables! Vraag vrijblijvend informatie aan via info@2wins.eu of bel naar 077 – 77 03 018.

nitril-blauw-200-stuks-2wins

Nitril poedervrije handschoenen

hygostar nitril poedervrije handschoenen zwart GL015

Melkhandschoen nitril poedervrij

Nitril handschoenen poedervrij lange manchet 30 cm wit

Nitril handschoenen poedervrij lange manchet 30 cm

Vinyl poedervrije handschoenen lange manchet GL002 Ideal Long

Vinyl handschoenen 30 cm poedervrij

latex-handschoenen-2wins

Latex poedervrije handschoenen

 

 

 

 

 

 

 

Overschoenen 75 micron

Overschoenen

Wegwerpschorten, haarnetjes, overalls

Protectiekleding

Wegwerpschorten, haarnetjes, overalls

Protectiekleding