Cirkel puntjes

Thuiszorg handschoenen

Handschoenen voor de thuiszorg, zorginstelling en verpleeghuizen

Handschoenen voor de thuiszorg Ouderenzorg – een goede hygiëne is voor de thuiszorg zeer belangrijk. Natuurlijk door je handen regelmatig te wassen maar ook door het gebruik van handschoenen biedt je medewerkers als ook cliënten een optimale bescherming.

  • Welke handschoenen in de thuiszorg?
  • Wanneer steriele handschoenen dragen?
  • Handschoenen protocol
  • Hygiëne adviezen thuiszorg, verpleeghuizen en zorginstellingen
  • Medische handschoenen volgens EN normen
  • Aanschaf handschoenen - snelle levering

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Handschoenen voor de thuiszorg en handschoenen voor een zorginstelling

Handschoenen voor de thuiszorg

Thuiszorg handschoenen! Als je op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare handschoenen voor thuiszorg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan handschoenen voor thuiszorg, van verschillende materialen en maten, om aan de behoeften van iedere zorgverlener te voldoen.

Onze thuiszorg handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om de beste bescherming te bieden voor zowel de zorgverlener als de patiënt. We bieden handschoenen van verschillende materialen, zoals latex, nitril en vinyl, om aan de voorkeuren en behoeften van iedere zorgverlener te voldoen.

Onze handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van extra klein tot extra groot, zodat u de juiste maat kunt kiezen voor uw handen. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en optimale bescherming tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Bovendien zijn al onze handschoenen geschikt voor gebruik in de thuiszorg en voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo bieden we handschoenen aan die voldoen aan de EN455 norm, die de kwaliteit en veiligheid van medische handschoenen garandeert.

Onze handschoenen zijn ideaal voor een breed scala aan taken in de thuiszorg, zoals het verzorgen van wonden, het toedienen van medicijnen en het uitvoeren van algemene hygiënische handelingen. Met onze thuiszorg handschoenen ben je verzekerd van een optimale bescherming van zowel de patiënt als jezelf.

Bij ons kunt  je rekenen op een snelle levering en uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar om te adviseren over de beste thuiszorg handschoenen voor uw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of advies nodig heeft over onze producten.

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige thuiszorg handschoenen van verschillende materialen en maten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service!

Ouderenzorg

Ouderenzorg – een goede hygiëne is voor de thuiszorg zeer belangrijk. Natuurlijk door je handen regelmatig te wassen maar ook door het gebruik van handschoenen biedt je medewerkers als ook cliënten een optimale bescherming.

Naast handschoenen is het van belang om per situatie te bekijken wat voor beschermingsmiddelen je nog meer nodig hebt. Cliënten wonen steeds langer thuis en hebben soms langdurige verzorging nodig bij ernstig zieke, kwetsbare en mensen met een zwakke gezondheid.

De thuiszorg werkgever zorgt ervoor dat de medewerkers op een beschermingsmiddelen tot hun beschikking hebben. Het gaat dan niet alleen over handschoenen maar ook schorten of mondkapjes beschermen tegen micro organismen. Denk hierbij ook aan beschermingsmiddelen bij stoma zorg of wondverzorging.

Handschoenen voor zorginstellingen en verpleeghuizen

Bij zorginstellingen regelt men de beschikbaarheid van de handschoenen vaak centraal. Ook hierbij is het van belang dat men de juiste handschoen gebruikt. Vaak worden er voor schoonmaakwerkzaamheden gebruik gemaakt van vinyl poedervrije handschoenen. Voor wondverzorging en stomaverzorging kiest men vaak voor nitril poedervrije handschoenen. Bekijk ook de RIVM richtlijnen

Ouderenzorg en beschermingsmiddelen

Voor de vaak kwetsbare ouderen zijn beschermingsmiddelen onmisbaar. Geef bacteriën en virussen geen kans door gebruik te maken van mondneusmaskers en schorten. De schorten met lange mouwen zijn ideaal bij intensieve verzorging. Het gaat dan niet alleen om wegwerp materialen maar ook om veiligheidsschoenen, oordoppen maar ook handdesinfectie of het gebruik van wegwerp washandjes is essentieel.

Met handschoenen en andere beschermingsmiddelen bescherm je dus jezelf en de cliënt.  Tijdens je werk kun je in contact komen met open wonden, slijmvliezen of lichaamsvocht waardoor je onbedoeld virussen en bacteriën kunt overdragen. Dit kan gebeuren via je handen of huid maar ook via je werkkleding. Ook via de lucht worden soms virussen verspreid.

Bekijk ook even de hygiëneadviezen van het RIVM

Thuiszorg handschoenen

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.