Cirkel puntjes

Tattoo handschoenen

Waarom hebben tatoeëerders zwarte handschoenen? Waar moet een tattoëerder op letten bij het kopen van wegwerp handschoenen?

Zwarte handschoenen worden veel gebruikt in tattooshop, bij piercing studio's en ook bij het plaatsen van Permanente Make-up ook wel PMU. De zwarte kleur past bij de inkt kleur en oogt hygiënischer dan ander kleuren handschoenen

  • Zwarte nitril handschoenen - extra dikke handschoenen - extra lange handschoenen
  • Zwarte latex handschoenen tatoeage
  • Handschoenen goedgekeurd door GGD
  • CE gemarkeerd met Notified Body
  • Handschoenen volgens de normen EN 420 - EN455 - EN 374
  • In alle maten leverbaar: XS - S - M - L - XL - XXL

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Tattoo handschoenen

Waarom hebben tatoeëerders zwarte handschoenen?

Zwarte tattoo-handschoenen geven een schone en hygiënische indruk en de zwarte kleur past bij de inkt. Hierdoor is het minder gemakkelijk om verkleuring en kleurspatten van de inkt of andere kleurstoffen te zien.

Welke tattoo-handschoenen?

Wij raden zwarte handschoenen aan omdat deze verf- en bloedvlekken beter verbergen en u zich beter kunt concentreren op uw werk. Poedervrije producten voorkomen niet alleen besmetting van het werkgebied, maar worden ook gekenmerkt door hun betere bi compatibiliteit en huidbescherming.

Zijn vinyl en nitril hetzelfde?

Nitrilhandschoenen zijn aanzienlijk resistenter dan vinylhandschoenen, maar ook aanzienlijk duurder. De grootste verschillen zitten in de rekbaarheid en mechanische sterkte: dit betekent dat vinylhandschoenen gemakkelijker scheuren en minder gevoelig zijn.

Wat is het verschil tussen nitril- en latexhandschoenen?

In vergelijking met latexhandschoenen hebben nitrilhandschoenen een hogere mechanische sterkte (vooral weerstand tegen perforatie) en chemische weerstand, maar behouden ze toch hun hoge elasticiteit, wat een zeer belangrijk aspect is vanwege de gevoeligheid en ergonomie van wegwerphandschoenen.

Waarom nitrilhandschoenen?

Het voordeel van nitrilhandschoenen, in tegenstelling tot latexhandschoenen, is dat er geen latexallergie kan worden opgewekt. Bijzonder opmerkelijk is ook de goede veerkracht van de nitrilhandschoenen.

Tattoo handschoenen – GGD goedgekeurde handschoenen

Op onze webshop zie je eenvoudig welke handschoenen goedgekeurd zijn door de GGD. Het staat namelijk bij het product vermeld. Bovendien zijn bijna al onze handschoenen Categorie 3 en EN gecertificeerd. Alleen de food handschoenen zijn vaak Categorie 1. Maar ook dit staat bij het product vermeld.

Ook voor andere wegwerp producten voor iedere tattooshop kun je bij 2wins terecht. Denk hierbij aan tattoo schorten maar ook bijvoorbeeld zwarte dental towels.

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.