Cirkel puntjes

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen, ook wel bekend als PBM, vormen een essentieel aspect van veiligheid en welzijn op de werkplek en in andere omgevingen waar potentieel gevaar dreigt.

Deze middelen zijn ontworpen om individuen te beschermen tegen verschillende risico's die kunnen variëren van fysieke verwondingen tot blootstelling aan gevaarlijke stoffen. De diversiteit van PBM omvat een uitgebreid scala aan uitrusting, waaronder helmen, veiligheidsbrillen, ademhalingsmaskers, gehoorbescherming, handschoenen, veiligheidsschoenen en meer.

 • Beschermende functie tegen diverse risico's en gevaren op de werkplek of in andere omgevingen
 • Aanpasbaarheid op verschillende werkzaamheden en omgevingscondities
 • Comfort en Ergonomie bevorderen het draagcomfort en de bewegingsvrijheid
 • Duurzaamheid en van hoge kwaliteit zijn om bestand te zijn tegen de vereisten van de werkomgeving
 • Correcte Certificering - voldoen aan relevante nationale of internationale normen en certificeringen
 • Onderhoud en Hygiëne - om beschermende eigenschappen te behouden, moeten PBM goed worden onderhouden
Puntjes raster Hexagons

Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

2WINS,  de expert leverancier in Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

Zoekt u hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen om de veiligheid op uw werkplek te waarborgen? U bent op de juiste plek! Bij 2WINS bieden we een uitgebreid assortiment aan beschermende uitrusting van topkwaliteit, ontworpen om werknemers te beschermen tegen verschillende risico’s. Onze persoonlijke beschermingsmiddelen variëren van helmen, veiligheidsbrillen, ademhalingsmaskers maar ook gehoorbescherming, handschoenen, huishoudhandschoenen, veiligheidsschoenen en nog veel meer.

Waarom kiezen voor onze persoonlijke beschermingsmiddelen?

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Onze PBM voldoen aan de hoogste industrienormen en zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. U kunt erop vertrouwen dat onze uitrusting uw medewerkers effectief beschermt.
 • Veiligheid op maat: Elk werkterrein heeft unieke risico’s en uitdagingen. Ook begrijpen we dat geen enkel standaardproduct voldoet aan alle behoeften. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke veiligheidsvereisten.
 • Ruime keuze: Ons uitgebreide assortiment stelt u in staat om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te kiezen die perfect aansluiten op de eisen van uw bedrijf of project. Van bouwplaatsen tot laboratoria, we hebben alles wat u nodig heeft.
 • Deskundig advies: Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de meest geschikte PBM voor uw situatie. We begrijpen dat de juiste uitrusting van cruciaal belang is en adviseren u graag op basis van onze uitgebreide kennis als ook ervaring.

Onze assortiment Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Bij 2WINS begrijpen we dat elk beroep en elke sector zijn eigen specifieke risico’s heeft. Daarom hebben we ons assortiment PBM zorgvuldig samengesteld om aan de unieke behoeften van verschillende industrieën te voldoen. Enkele van onze meest populaire producten zijn:

 • Veiligheidshelmen: Bescherm uw hoofd tegen vallende voorwerpen en hoofdletsel met onze duurzame en comfortabele veiligheidshelmen.
 • Veiligheidsbrillen: Voorkom oogletsel door schadelijke deeltjes, chemicaliën en stof met onze stijlvolle maar vooral ook beschermende veiligheidsbrillen.
 • Ademhalingsmaskers: Bescherm de luchtwegen van uw werknemers tegen gevaarlijke dampen, gassen als ook deeltjes met onze ademhalingsmaskers van topkwaliteit.
 • Gehoorbescherming: Behoud het gehoor van uw medewerkers door hen te voorzien van comfortabele en effectieve gehoorbeschermingsmiddelen.
 • Veiligheidshandschoenen: Voorkom snijwonden, brandwonden maar ook chemische blootstelling met onze robuuste veiligheidshandschoenen, geschikt voor verschillende toepassingen.
 • Veiligheidsschoenen: Bescherm de voeten van uw werknemers tegen impact en penetratie met onze stevige als ook comfortabele veiligheidsschoenen.

Het belang van bewustwording

Naast het leveren van hoogwaardige PBM, zoals bijvoorbeeld zwarte haarnetjes, geloven we sterk in het bevorderen van bewustwording en de noodzaak van het trainen van uw werknemers. Het juiste gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen is essentieel voor hun effectiviteit. Onze deskundigen bieden trainingssessies en workshops om ervoor te zorgen dat uw team de juiste kennis en vaardigheden heeft om hun PBM correct te dragen als ook te onderhouden.

Neem contact op voor advies en bestellingen

Bij 2WINS streven we ernaar om uw werkplek veiliger te maken. Dus staat ons toegewijde team klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw behoeften en om uw bestellingen snel en efficiënt te verwerken. Dus neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het beschermen van uw werknemers en het waarborgen van een veilige werkomgeving!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 874 reviews.