Discount

Korting!

Eventuele korting wordt (automatisch) bij het afrekenen verrekend

Pedicures en schoonheidsspecialisten

Pedicures en schoonheidsspecialisten handschoenen.

Voor de pedicures en schoonheidsspecialisten is hygiënisch werken erg belangrijk. Goede handschoenen zorgen voor deze hygiëne. Zo kun je op een gezonde manier je werk blijven doen.Voor jezelf maar ook voor klanten is deze bescherming belangrijk. Controleer daarom altijd of je handschoenen aan de volgende vereisten voldoen.

Handschoenen:

 • zijn gemaakt van poedervrije latex of nitril
 • voldoen aan de NEN normen EN 420, EN 455 en EN 374
 • zijn voor eenmalig gebruik (=wegwerp)
 • zijn goed passend (aan de vingertoppen strak en bij de knokkels niet te strak)

Mondmaskers:

Gebruik de juiste ademhalingsbescherming als de lucht vervuild is met gevaarlijke stoffen en de (bron)afzuiging hiertegen onvoldoende bescherming biedt. Adembescherming helpt je om ervoor te zorgen dat de lucht die je inademt niet te hoge concentraties van gevaarlijke stoffen bevat. Daarom kan een schoonheidsspecialist gebruik maken van een mondmasker, als er stof vrij komt tijdens de behandeling. Bijvoorbeeld tijdens het vijlen van nagels. Een pedicure maakt gebruik van een mondmasker wanneer tijdens behandelingen (fijn)stof en of (water)dampen kunnen vrijkomen. Deze mondmaskers moeten voldoen aan:

 • NEN-EN 149
 • 3-laags
 • juiste filter
 • bestemd voor eenmalig gebruik
 • goed passend
 • huidvriendelijk
 • latexvrije gummi bandjes
 • lage ademweerstand

Pedicure praktijk en schoonheidssalon: Binnen de voetverzorging is de hygiëne natuurlijk erg belangrijk. Onder meer door hygiënisch te werken en door het gebruik van disposables maakt u het risico op infectierisico zo klein mogelijk (zie hiervoor ook de WIP richtlijn Infectiepreventie bij voetzorg november 2018 Bron: RIVM). Denk hierbij aan: handschoenen, haarnetjes, mondmaskers en schorten

Voor de schoonheidssalons geldt o.a. de Hygiënerichtlijn voor Permanente Make-Up

Op de website van brancheorganisatie Anbos staan richtsnoeren voor onder andere Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Bovendien vind je er een invulbare Risico- Inventarisatie en -Evaluatie voor schoonheidsspecialisten. Hier vind je ook het COVID-19 Hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten.

Op mijncoronaprotocol vind je het Corona protocol voor pedicures.

Houdt voor de laatste informatie omtrent Corona ook het

 

nitril-blauw-200-stuks-2wins

Nitril poedervrije handschoenen

Pedicures en schoonheidsspecialisten

Latex poedervrije handschoenen

29186-mondkapje-blauw

Mondmaskers div. kleuren

schort-16-micron-div-kleuren

Disposable schorten div. kleuren

Pedicures en schoonheidsspecialisten

Patientenservetten

haarnetje-wit-2wins

Haarnetje div. kleuren

Pedicures en schoonheidsspecialisten

Celstofdeppers

 

 

 

 

 

Wegwerp artikelen

Bekijk ook even onze overige disposables zoals wegwerpschortendouchemutscelstofdeppers maar ook oordoppen , hars- en waxspatels en mouwovertrekken. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw washandjes; hoge kwaliteit maar dan wel voor een goedkope en voordelige prijs? www.2wins.eu

Bent u op zoek naar een product maar staat dit product niet op onze website vermeld? Stuur ons gerust een e-mail naar info@2wins.eu en we  gaan voor u direct, geheel vrijblijvend, aan de slag…en u krijgt, indien gewenst, altijd een eerlijk gratis advies! Maar toch liever persoonlijk contact?… u kunt ons bereiken op 077 – 77 03 018.

Kijk vooral verder op onze website voor nog meer voordeel! Dus al uw wegwerp artikelen kunt u goedkoop inkopen bij 2WINS!