Cirkel puntjes

Nitrile handschoenen

Nitrile handschoenen van synthetisch rubber zijn beter bestand tegen chemicaliën en oliën dan latexhandschoenen, ondoordringbaar voor virussen, huidvriendelijk en geschikt voor mensen met allergieën.

Nitril is ondoordringbaar voor oplosmiddelen zoals aceton of dichloormethaan. Als je last hebt van een latexallergie, raden wij het gebruik van nitrile wegwerphandschoenen aan. Dus als je een allergische reactie ervaart terwijl je latexhandschoenen draagt, kan je beter eerst latexvrije handschoenen proberen. Ons assortiment omvat merken zoals HygoStar, NatureStar en Hygonorm.

  • Beste en goedkoopste nitrile of nitril wegwerphandschoenen
  • Kleuren zwart, wit, blauw, roze, rood, groen en paars leverbaar
  • Direct uit voorraad - exclusieve aanbiedingen scherpe prijs
  • Gratis advies voor alle voordelige handschoenen
  • Naast nitrile ook latex, plastic, TPE en vinyl leverbaar

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

De beste goedkoopste nitrile handschoenen

Zoek je de beste goedkope nitrile wegwerphandschoenen?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke nitrile wegwerp handschoenen het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste en beste prijs te kunnen aanbieden. We hebben de nitril handschoenen onderverdeeld in “nitril” en “nitril+”. Deze “nitril+” staat voor de exclusief zoals dikte en lengte of bijzondere aspecten waardoor deze beter bij de werkzaamheden aansluiten.

Zijn nitrile wegwerp handschoenen goed?

Bijzonder opmerkelijk is de goede veerkracht van de nitril handschoenen. Want nitrilhandschoenen bieden een goede bescherming tegen veel oliën en chemicaliën en zijn daarom ook geschikt voor laboratoriumwerk. De Europese norm 374 toetst deze eigenschappen en zorgt voor een goede bescherming.

Is nitril giftig?

Nee, het eindproduct, nitrilrubber, wordt grotendeels als niet toxisch en onschadelijk voor de gezondheid beschouwd. Een studie onderzocht bijvoorbeeld medische handschoenen gemaakt van verschillende materialen en vond geen enkele toxiciteit in die van nitril rubber.

Branches nitrile handschoenen

Kapper

Als kapper krijg je te maken met cosmetische producten welke chemische en plantaardige ingrediënten bevatten. Bovendien heb je ook langdurig contact met water. Als alternatief voor de vinyl poedervrije handschoen kun je ook kiezen voor de nitril poedervrije handschoen!

Voedingsindustrie

Binnen de voedingsindustrie en voedselverwerking is de voedselveiligheid natuurlijk ook erg belangrijk. Onder meer door hygiënisch met voedsel om te gaan en door het gebruik van handschoenen maar ook door het gebruik van haarnetjes, mondmaskers en schorten voorkomt u (kruis) besmettingen (conform HACCP richtlijnen).

Medische industrie

Het gebruik van de juiste beschermingsmiddelen is binnen de medische industrie natuurlijk van groot belang.  Uiteraard zodat er geen patiënten besmet raken door zorgverleners of dat er een kruisbesmetting van patiënt op patiënt plaatsvindt maar ook om jezelf te beschermen.

Wij bieden gratis advies en goedkope beste voordelige prijzen voor kwalitatieve producten!

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Kortom blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij als 2wins alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 911 reviews.