Cirkel puntjes

Medische schorten

Medische schorten zijn essentiële uitrustingen die een cruciale rol spelen in het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van zowel zorgprofessionals als patiënten.

Ontdek onze hoogwaardige collectie medische schorten, ontworpen voor comfort, duurzaamheid en optimale bescherming. Van chirurgische toepassingen tot hygiënische werkruimten, wij bieden de juiste oplossingen voor een veilige en gezonde omgeving.

 • Waterafstotend en vloeistofbestendig
 • Duurzaamheid
 • Comfortabel en ademend
 • Gemakkelijk aan en uit te trekken
 • Aanpasbaar aan verschillende lichaamstypes dus extra breed of extra lang
 • Conformiteit aan veiligheidsnormen:
Puntjes raster Hexagons

2WINS; Specialist in kwalitatieve medische bescherming!

Ontdek onze hoogwaardige collectie medische schorten

2WINS is jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige medische schorten die voldoen aan de strengste normen op het gebied van bescherming, comfort en duurzaamheid. Of je nu werkzaam bent in de gezondheidszorg, de dentale sector of in een laboratorium. Onze uitgebreide collectie biedt de juiste oplossingen voor elke professionele omgeving.

Waarom kiezen voor onze medische schorten?

 1. Hoogwaardige materialen: Onze medische schorten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die waterafstotend en vloeistofbestendig zijn, waardoor optimale bescherming wordt geboden in veeleisende situaties.
 2. Duurzaamheid en bestendigheid: We begrijpen het belang van duurzaamheid. Onze schorten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen scheuren en slijtage, wat resulteert in langdurige bescherming zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 3. Comfortabel en ademend: Comfort is van vitaal belang voor professionals in de medische sector. Onze schorten zijn niet alleen beschermend, maar ook comfortabel en ademend, zodat je je kunt concentreren op essentiële taken zonder ongemak.
 4. Gebruiksgemak: Met slimme ontwerpen en handige sluitingen zijn onze medische schorten eenvoudig aan en uit te trekken, waardoor je snel en efficiënt kunt werken.
 5. Aanpasbaarheid aan lichaamstypes: Of je nu een standaardmaat of een specifieke pasvorm nodig hebt, onze schorten zijn vaak voorzien van verstelbare banden, zodat ze comfortabel passen bij verschillende lichaamstypes.
 6. Naleving van veiligheidsnormen: Onze schorten voldoen aan strikte veiligheidsnormen en regelgeving, waardoor je met vertrouwen kunt werken, wetende dat je de hoogste normen in bescherming naleeft.

Onze collectie medische schorten omvat:

 • Chirurgische schorten: Voor optimale bescherming tijdens chirurgische ingrepen.
 • Disposable schorten: Handige en hygiënische opties voor eenmalig gebruik.
 • Laboratoriumschorten: Speciaal ontworpen voor gebruik in laboratoriumomgevingen.
 • Dentale schorten: Bescherming voor tandheelkundige professionals in stijl en comfort.

Bestel nu en investeer in je bescherming

2WINS maakt het dan ook eenvoudig om de juiste wegwerpschorten te vinden voor jouw specifieke behoeften. Bestel ook vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van bescherming, comfort en duurzaamheid. Jouw veiligheid staat dus bij ons op de eerste plaats! Ook voor alle persoonlijke beschermingsmiddelen zoals nitril handschoenen, haarnetjes of slabben

Medische schorten voor zorg ziekenhuis of kliniek

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 911 reviews.