Cirkel puntjes

Medische handschoen

Een medische handschoen is een essentieel hulpmiddel in de gezondheidszorg die zorgverleners beschermen tegen infecties en ziekteoverdracht, terwijl ze tegelijkertijd een hygiënische omgeving voor patiënten creëren.

Deze handschoenen zijn ontworpen om een barrière te vormen tussen medisch personeel en potentieel besmettelijke materialen, zoals bloed, lichaamsvloeistoffen en pathogenen. Ze komen in verschillende materialen en formaten voor specifieke medische toepassingen. Het gebruik van medische handschoenen is een fundamentele stap in het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van de gezondheidszorg.

  • Medische handschoenen worden meestal vervaardigd uit materialen zoals latex, nitril of vinyl
  • Bieden bescherming tegen overdracht van ziekteverwekkers
  • Deze handschoenen zijn beschikbaar in verschillende maten zoals XS, S, M, L, XL en XXL
  • Medische handschoenen zijn meestal ontworpen voor eenmalig gebruik
  • Medische handschoenen voldoen aan bepaalde nationale en internationale normen en voorschriften
  • In diverse kleuren te verkrijgen zoals blauw, wit, rood, roze, paars, geel, groen, zwart

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Medische handschoen van hoogwaardige kwaliteit

Bescherm uzelf en uw patiënten met een hoogwaardige medische handschoen. Onze handschoenen zijn ontworpen om aan de strengste normen te voldoen en bieden u de perfecte combinatie van comfort, bescherming en kwaliteit.

Waarom medische handschoenen?

Hoogwaardige materialen

Onze medische handschoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals latex, nitril en vinyl. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de eisen van de medische sector en bieden een uitstekende barrière tegen potentieel besmettelijke stoffen.

Uitstekende bescherming

Bescherm uzelf en uw patiënten tegen overdracht van ziekteverwekkers en lichaamsvloeistoffen. Onze handschoenen zijn ontworpen om lekbestendig te zijn en bieden betrouwbare bescherming in kritieke situaties.

Comfort en pasvorm

Een goede pasvorm is essentieel voor comfort en prestaties. Onze medische handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om een perfecte pasvorm te garanderen. Ze zijn ook voorzien van gerolde manchetten voor gemakkelijk aantrekken.

Wegwerphandschoenen

Onze handschoenen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik, wat helpt om kruisbesmetting te voorkomen. Na gebruik kunnen ze eenvoudig en veilig worden verwijderd.

Voldoen aan EN-normen

Wij voldoen aan alle relevante nationale en internationale normen en voorschriften, waaronder de EN 420, EN 455 en EN 374, om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Kies voor onze medische handschoenen en investeer in de veiligheid en bescherming van uzelf en uw patiënten. Neem dus vandaag nog contact op om uw bestelling te plaatsen. Ook voor pedicure handschoenen en kappers handschoenen!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.