Cirkel puntjes

One-size

Maatvoering One-size

Welkom bij deze uitleg over de maatvoering “one-size” voor disposables!

Als je op zoek bent naar wegwerpartikelen die geschikt zijn voor verschillende lichaamstypes en maten, dan is “one-size” misschien iets voor jou. Hieronder vind je meer informatie over wat “one-size” betekent en waar je op moet letten bij het kopen van disposables.

Wat zijn “one-size” disposables?

“One-size” disposables zijn wegwerpartikelen die geschikt zijn voor verschillende lichaamstypes en maten. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld op zoek bent naar wegwerphandschoenen, haarnetjes of schorten. En wanneer je niet de mogelijkheid hebt om verschillende maten te kopen voor verschillende medewerkers of gasten.

Waar moet je op letten bij het kopen van “one-size” disposables?

Het is belangrijk om te weten dat “one-size” niet altijd betekent dat de wegwerpartikelen daadwerkelijk bij iedereen passen. Er zijn een paar dingen waar je op moet letten als je disposables met uniforme maatvoering koopt:

  1. Controleer de afmetingen: Hoewel de uniforme maatvoering bedoeld is om bij verschillende lichaamstypes te passen, kunnen de afmetingen van de wegwerpartikelen variëren. Controleer daarom altijd de afmetingen van het artikel voordat je het koopt. Op die manier kun je bepalen of het artikel waarschijnlijk bij de lichaamsvorm van jouw medewerkers of gasten past.
  2. Lees de beschrijving: De beschrijving van het wegwerpartikel kan je vaak vertellen of het geschikt is voor een bepaalde lichaamsvorm of -type. Als het bijvoorbeeld een wegwerpschort is, kan deze bij verschillende lichaamstypes passen, terwijl wegwerphandschoenen mogelijk niet geschikt zijn voor te grote of te kleine handen.
  3. Bekijk foto’s van het wegwerpartikel: Foto’s kunnen je een idee geven van hoe het wegwerpartikel eruit ziet op verschillende lichaamstypes. Heeft het model op de foto bijvoorbeeld dezelfde grootte heeft als jouw medewerkers of gasten. Dit kan je helpen om te bepalen hoe het artikel bij hen zou passen.

Kortom, “one-size” disposables kunnen een handige oplossing zijn voor verschillende lichaamstypes en maten. Zorg er wel voor dat je de afmetingen controleert, de beschrijving leest en foto’s bekijkt voordat je ze koopt, om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor jouw medewerkers of gasten.

 

Puntjes raster
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 892 reviews.