Cirkel puntjes

Latex handschoenen poedervrij

Volledig ondergedompeld latex maakt deze handschoenen waterdicht. De waterdichte handschoen heeft een geribbelde antislip latex coating op de handpalm.

Hierdoor hebben deze werkhandschoenen een uitstekende grip. Zijn latexhandschoenen steriel? Ja, latexhandschoenen zijn ook verkrijgbaar als steriele handschoenen.

  • Beste en goedkoopste latex wegwerphandschoenen
  • Kleuren wit zwart leverbaar - maten XS, S, M, L en XL
  • Direct uit voorraad - exclusieve aanbiedingen scherpe prijs
  • Gratis advies voor alle voordelige handschoenen
  • Naast latex ook nitril, plastic, TPE en vinyl leverbaar
Puntjes raster Hexagons

De beste goedkoopste en voordeligste latex handschoenen poedervrij

Hoe vaak moet ik van handschoenen wisselen?

Als voorbeeld voor latex handschoenen poedervrij of gepoederd kijken we naar intensive care afdelingen. Hier raadt men aan om handschoenen al na 15 minuten te vervangen. Handschoenen moeten ook in de zorg worden verwisseld nadat een patiënt is gewassen.

Zijn latex handschoenen waterdicht?

Volledig ondergedompeld latex maakt deze handschoenen waterdicht. De waterdichte handschoen heeft een geribbelde antislip latex coating op de handpalm. Hierdoor hebben deze werkhandschoenen een uitstekende grip.

Welke handschoenen veroorzaken allergieën?

Welke onderzoekshandschoenen veroorzaken allergieën? Latexhandschoenen veroorzaken de meest voorkomende allergieën. Verschillende additieven, zoals poeder of geurstoffen, kunnen ook allergieën veroorzaken. Het is ook bekend dat vulkanisatie versnellers in nitril handschoenen of weekmakers in vinylhandschoenen reageren.

Is latex schadelijk voor de huid?

Absorptie via de huid is ook mogelijk, vooral bij een beschadigde huid, let hierop bij het kopen van latex handschoenen. De aanzienlijke toename van latexallergieën in de afgelopen 20 jaar heeft ertoe geleid dat natuurlijke latex als allergeen is opgenomen in TRGS 907 “Lijst van sensibiliserende stoffen”.

Naast latex handschoenen ook nog interesse in andere wegwerphandschoenen TPE, nitril of vinyl ?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Kortom blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij als 2wins alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Over 2WINS

Wij bieden gratis advies en goedkope beste voordelige prijzen voor kwalitatieve producten!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting