Cirkel puntjes

Latex handschoenen kopen

Latex handschoenen kopen? We hebben alle soorten latex wegwerphandschoenen op voorraad. Voor alle branches zoals geneeskunde, voedselverwerking, cosmetische praktijken maar ook laboratoria en ziekenhuizen.

We hebben een uitgebreid assortiment latex handschoenen voor verschillende doeleinden, in tal van uitvoeringen, maten en verpakkingen. Latex handschoenen worden gemaakt van rubber, zijn zeer elastisch en hebben een goede pasvorm. Bovendien zijn het tastgevoel en het draagcomfort van latex onderzoekshandschoenen perfect.

  • Wat is het verschil tussen latex en vinyl handschoenen?
  • Waarom geen latex wegwerphandschoenen?
  • Waar kun je latex onderzoekshandschoenen voor gebruiken?
  • Wat voor poeder zit er in latex gepoederde handschoenen?
  • Latex rubber werkhandschoenen - laagste prijs - beste kwaliteit
Puntjes raster Hexagons

Latex handschoenen kopen bij 2WINS

Waar kan je latex handschoenen kopen? Wat is latex ? Latex is een natuurlijke grondstof die wordt gewonnen uit tropische rubberbomen. Het grote voordeel: de uitzonderlijke elasticiteit en optimale pasvorm. Het nadeel: latexeiwitten kunnen allergieën veroorzaken . Dit eiwitgehalte kan echter worden verlaagd door chlorering, waardoor de verdraagbaarheid wordt verbeterd.

Latex handschoenen kopen – bescherming en veiligheid voor veel gebieden

We hebben een uitgebreid assortiment latex handschoenen voor verschillende doeleinden. Bekende fabrikanten bieden ze aan in tal van uitvoeringen, maten en verpakkingen.
De producten zijn te gebruiken bij tal van werkzaamheden. In de geneeskunde en andere werkterreinen beschermen ze tegen besmetting door vloeistoffen, gels en lotions. Belangrijke gebieden zijn ook voedselverwerking, cosmetische praktijken, tattoo studio’s, kapsalons en kunstenaarsateliers. In steriele vorm worden ze gebruikt in laboratoria, ziekenhuizen en operatiekamers. Het hoogwaardige elastische materiaal vergemakkelijkt het aan- en uittrekken en zorgt voor een goede tactiele gevoeligheid tijdens onderzoek en behandeling. Bovendien voorkomen de speciale rolranden wegglijden.

Waar zijn latex handschoenen van gemaakt?

De latexhandschoenen zijn gemaakt van duurzaam natuurlijk latex en bieden verbazingwekkende behendigheid bij het hanteren van delicate apparatuur, superieure perforatieweerstand met een comfortabele pasvorm.

Extreem veelzijdig

Onze latexhandschoenen zijn zeer veelzijdig en kunnen in een breed scala aan toepassingen worden gebruikt: wetshandhaving, dokterspraktijken, kruideniers, kappers, schilders, schoonmakers, dierenverzorgers en doe-het-zelvers.

Milieuvriendelijk

Het is waarschijnlijk het meest milieuvriendelijke materiaal onder de gangbare handschoenmaterialen.

Anatomische shapers

Vervaardigd met anatomische vormen om het comfort en bovendien de pasvorm te verbeteren om handvermoeidheid te verminderen.

Tweehandig

Perfect voor rechts- of linkshandigen. Perfecte pasvorm voor optimale bescherming maar ook comfort.

Gestructureerd oppervlak

Microgestructureerd oppervlak voor veilige hantering van instrumenten in zowel droge als ook natte omstandigheden.

Verkrijgbaar in verschillende maten en hoeveelheden

De poedervrije latexhandschoenen zijn verkrijgbaar in de maten Extra-Small,  Small, Medium, Large en Extra Large en Extra Extra Large, zodat je jouw perfecte pasvorm kunt vinden. Bovendien bieden we ze aan in dozen van 100 maar ook dozen van 1.000 om volledig aan uw behoeften te voldoen.

Wat zijn de voordelen van latexhandschoenen?

Latex handschoenen zijn gemaakt van een natuurlijke grondstof verkregen uit rubberbomen (Hevaea brasiliensis). De buitengewone elasticiteit van latex zorgt ervoor dat latexhandschoenen perfect passen. Andere voordelen van latexhandschoenen zijn:

  • Bijzonder goede tastzin, dankzij een uitstekende pasvorm
  • Hoge scheurvastheid
  • Weerstand tegen niet-agressieve chemicaliën (bijv. water, zuren, logen)

Wat zijn de nadelen van latexhandschoenen:

Aan de andere kant kan latex allergieën veroorzaken . Vooral bij gepoederde latexhandschoenen kunnen de in water oplosbare eiwitten (latexeiwitten), die van nature in latex voorkomen, in het lichaam terechtkomen. Ook omdat poeder het vrijkomen van de latex-eiwitten bevordert.

De zogenaamde chlorering (het uitwassen van de latex in chloorvloeistof) gaat dit tegen omdat het eiwitgehalte in de latexhandschoen vermindert en zo de compatibiliteit verbetert. Het eiwitgehalte van latexhandschoenen is daarom een ​​belangrijke indicator voor latexgevoelige gebruikers.

Alle latex handschoenen bij 2WINS ondergaan een dubbele chlorering . Hierdoor wordt het eiwitgehalte verlaagd tot minder dan 50 µg per gram handschoen (gemeten met de gemodificeerde Lowry/HPLC-methode) en wordt de verdraagbaarheid aanzienlijk verbeterd. Bekijk hier ook nog even de uitleg categorieën handschoenen voor meer informatie.

Verschil tussen latex en vinyl handschoenen

Latex handschoenen maakt men van het natuurproduct rubber terwijl vinyl  handschoenen gemaakt zijn van PVC. Het draagcomfort van latex handschoenen is zeer hoog ook bij een langere draagtijd terwijl men vinyl handschoenen vaker gebruikt voor kortdurende werkzaamheden. Zoals aangegeven kan men allergisch zijn voor latex en dan kun je beter gebruik maken van nitril handschoenen. Ook nitril handschoenen hebben een hoog draagcomfort.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.