Cirkel puntjes

Hygostar

Het merk Hygostar staat al ruim 50 jaar voor uitstekende kwaliteit en een optimale prijs-prestatieverhouding. Het uitgebreide assortiment varieert van werkhandschoenen tot beschermingsmiddelen en hygiëneproducten.

Het premiummerk Hygostar staat voor hoogwaardige producten van hoge kwaliteit maar bieden tegelijkertijd een goede prijs-prestatieverhouding. Al meer dan 50 jaar garandeert een streng kwaliteitsproces een constante kwaliteit. De topproducten van Hygostar zijn wegwerphandschoenen, beschermende en hygiënische kleding en verbruiksartikelen voor de keuken, geneeskunde en industrie.

Hygostar

Het premiummerk dat staat voor hoogwaardige producten die een hoge kwaliteitsbelofte waarmaken en tegelijkertijd een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Het grote voordeel van 2WINS: u profiteert van lage fabrieksprijzen. Al meer dan 50 jaar garandeert Franz Mensch een streng kwaliteitsproces een constante kwaliteit. De topproducten van Hygostar zijn wegwerphandschoenen, beschermende en hygiënische kleding en verbruiksartikelen voor de keuken, geneeskunde en industrie. Dit staat synoniem voor hoogwaardige hygiëneoplossingen. Met jarenlange ervaring in de branche bieden we een uitgebreid assortiment producten en apparatuur die voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en veiligheid. Van medische benodigdheden tot beschermende kleding en reinigingsmiddelen, Hygostar streeft ernaar om professionals en bedrijven te voorzien van betrouwbare, innovatieve oplossingen die een gezonde en veilige omgeving bevorderen. Ontdek de toekomst van hygiëne met Hygostar en vertrouw op de expertise van 2WINS.

Hygostar Safe Lichte nitril handschoen

De Safe Light wegwerphandschoen van nitril is het beste voorbeeld van de hoogwaardige afwerking van deze producten. De handschoen is robuust, heeft een goede tastgevoeligheid en is onder andere bestand tegen chemicaliën. Deze  handschoen biedt de beste prijs-prestatieverhouding.

Toepassingsgebieden

Hygostar-producten bieden een breed scala aan werk- en wegwerphandschoenen, hygiëneproducten en beschermende kleding voor verschillende industrieën zoals voedselindustrie, zorg en geneeskunde, horeca en ook industrie en ambachten.

2WINS, dé leverancier van Hygostar producten in Nederland en België

We hebben inmiddels al een jarenlange fijne samenwerking met Franz Mensch en kunnen al hun producten leveren. We zijn dan ook prime supplier van het Hygostar merk maar ook Hygonorm, HygoClean als ook NatureStar. Ook de AllFood producten, speciaal goedgekeurd voor contact met voedsel, zijn bij ons verkrijgbaar.

Over Franz Mensch

Franz Mensch GmbH is een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van producten voor bescherming, hygiëne en verpakking. Al meer dan 50 jaar levert het door de eigenaar geleide bedrijf aan grote klanten van over de hele wereld. Of het nu gaat om wegwerphandschoenen, jassen of biologische verpakkingen: met ongeveer 4.000 producten biedt het portfolio alles wat u nodig heeft voor uw werk. Uiteraard volgens de HACCP richtlijnen.

Ook profiteren van de voordeligste prijs? Neem vandaag nog even contact met ons op en ons team is u graag van dienst.

Puntjes raster
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 874 reviews.