Cirkel puntjes

Houten roerstaafjes NatureStar

NatureStar wegwerp houten roerstaafjes: De perfecte vervanger voor plastic roerstaafjes. Bovendien zijn deze houten roerstaafjes zijn splintervrij en smaakloos.

De NatureStar roerstaafjes zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar in een handige dispenserdoos per 1000 stuks. Dus voor uw cocktail, thee of koffie hebben we het juiste roerstaafje uit voorraad leverbaar. Bovendien gemaakt van stevig berkenhout van het merk NatureStar.

  • Roerstaafjes gemaakt van stevig berkenhout - exclusieve aanbieding
  • Recyclebaar - Smaakloos en plastic vrij - korting bij meerdere aantallen
  • 100 % biologisch afbreekbaar - Milieuvriendelijk en recyclebaar
  • Gecertificeerd voedselveilig - goedkoopste beste voordelige prijs
  • Bijzonder geschikt voor : Hotel, Bedrijf, Overheid, Ziekenhuis, Restaurant, Party service, Traiteurs
Puntjes raster Hexagons

Beste goedkope voordelige roerstaafjes

NatureStar wegwerp houten roerstaafjes plastic vrij

Ter vervanging van de plastic roerstaafjes zijn de wegwerp houten roerstokjes van NatureStar een volwaardige alternatief. Deze houten roerstaafjes zijn plastic vrij, 100% voedselveilig en bovendien splintervrij. Ook zijn de roerstaafjes verkrijgbaar in 14 cm als ook in 17,5 cm. Zowel een houten roerstaafje voor de koffie, thee of een langer houten roerstaafje voor de cocktail zijn bij 2WINS uit voorraad verkrijgbaar. Ook voor ander food disposables zoals steakmarkers, papieren rietjes  maar ook houten (saté) prikkers bent u bij ons aan het goede adres.

Ook deze food disposables zijn van het merk NatureStar en bovendien gecertificeerd voedselveilig.

Logo NatureStar

De NatureStar wegwerp producten zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Deze zijn op een milieuvriendelijke manier verwerkt en na gebruik volledig composteerbaar. Kortom: zo beschermen we onze natuur op lange termijn!

NatureStar staat voor milieu en duurzaamheid

Biologische wegwerpproducten

Duurzaam wegwerpservies, wegwerpbekers en wegwerpbestek van het merk NatureStar. Ook alle biologische wegwerpproducten van NatureStar zijn gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen en zijn bijzonder ecologisch in hun productie.

Bewust en kwaliteitsgericht

NatureStar staat voor een bewust en zorgvuldig gebruik van de hulpbronnen van onze planeet en richt zich daarom volledig op duurzaamheid en milieubescherming. Bij de ontwikkeling van deze bijzonder ecologische producten was het doel om wegwerpartikelen zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Natuurlijk moesten de biologische producten ook voldoen aan de kwaliteitsnormen van conventionele producten.

Duurzaam en composteerbaar

Het merk NatureStar voldoet aan deze hoge standaard. Alle biologische wegwerpproducten zijn duurzaam geproduceerd en na gebruik volledig composteerbaar. Deze biologische productlijn is bijzonder belangrijk. Milieubescherming en duurzaamheid zijn overal van groot belang. Want een gezonde natuur is essentieel voor mens en dier.

Biologisch wegwerpbestek van Nature Star zoals houten roerstaafjes

Als u bij wegwerpbestek let op milieuvriendelijke materialen, bieden wij u met ons biologisch wegwerpbestek van NATURE Star meerdere bijzonder milieuvriendelijke alternatieven aan!

Want ons biologisch wegwerpbestek is gemaakt van berkenhout, bamboe of maïszetmeel – het is gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen, is CO2-neutraal en volledig biologisch afbreekbaar . Gewoon biologisch.

Verdere informatie

De materialen waarvan ons biologisch wegwerpbestek is gemaakt zijn berkenhout, bamboe en maïszetmeel. Alle natuurlijke producten, 100% hernieuwbaar, CO2-neutraal en biologisch afbreekbaar.

Biologisch wegwerpbestek van berkenhout

Hout is een hernieuwbare, volledig biologisch afbreekbare grondstof. Berkenhout hoeft ook niet gebleekt te worden, het kan onbehandeld gebruikt worden en is absoluut smaakloos.

Dankzij een speciale oppervlaktebehandeling is het hout stabiel en glad, versplintering wordt voorkomen, zodat bestek zonder aarzelen als wegwerpbestek kan worden gebruikt.

Biologisch wegwerpbestek gemaakt van bamboe

Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld. Het komt uit de grasfamilie, heeft een extreem hoge sterkte, elasticiteit, duurzaamheid en vormvastheid, waardoor het een echt alternatief is voor hout.

Bamboe is 100% composteerbaar en kan in de biobak of compost. Bamboe is bovendien geheel smaakloos en kan daarom optimaal gebruikt worden als biologisch bestek, zoals in de voedingssector in het algemeen!

Biologisch wegwerpbestek gemaakt van maïszetmeel / CLPA

Wat op het eerste gezicht lijkt op gewoon plastic, is een natuurlijk, volledig afbreekbaar bioplastic, voornamelijk gemaakt van maïszetmeel (PLA – polyactide). Omdat PLA niet hittebestendig is, wordt talkpoeder toegevoegd, waardoor kristallisatie ontstaat. Zo ontstaat CPLA (“crystallized” PLA), een bijzonder stabiel en hittebestendig (tot 90°C) materiaal.

CLPA kan men na gebruik op verschillende manieren afvoeren: Bij industriële compostering wordt het materiaal afgebroken tot CO2 en water. Bij vergisting wordt herbruikbaar biogas geproduceerd. Door middel van gesorteerde recycling herbruikt men het gebruikte CPLA als grondstof, maiszetmeel, voor nieuwe bio-plastic producten.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 930 reviews.