Cirkel puntjes

Handschoenen

Welkom in de wereld van wegwerp- veiligheids- en werk handschoenen, waar functionaliteit samengaat met hygiëne. Of je nu werkzaam bent in de medische sector, voedselbereiding, beauty, PMU of tattoo branche of een industrieel vakgebied.

Onze werk en wegwerp handschoenen bieden niet alleen bescherming, maar ook het gemak van eenmalig of vaker gebruik. Ontdek de perfecte balans tussen handige oplossingen voor werk en de noodzaak van een schone en veilige omgeving.

 • Gepoederd of poedervrij
 • Handschoenen in alle maten en lengtes
 • Werkhandschoenen, veiligheids- en wegwerp handschoenen
 • Dé handschoenen groothandel van NL en BE
 • Handschoenen volgens alle normen en verordeningen
 • Beste prijs kwaliteit - snelle levering - persoonlijk contact - 24/7 bereikbaar

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Handschoenen

2WINS de betrouwbare partner voor wegwerp en werk handschoenen

 • Kwaliteit boven alles. Onze wegwerphandschoenen zijn dan ook vervaardigd volgens de strengste normen om optimale bescherming te bieden. Of het nu gaat om medisch gebruik, voedselbereiding of industriële toepassingen, wij hebben de juiste handschoenen voor u.
 • Ruime keuze. Ontdek ons assortiment dat geschikt is voor diverse toepassingen. Nitril handschoenen, latex handschoenen en vinyl handschoenen – we hebben de juiste oplossing voor elke behoefte.
 • Comfortabel en flexibel. Onze handschoenen zijn ontworpen met het oog op comfort, waardoor u uw taken moeiteloos kunt uitvoeren. Ze zijn flexibel en bieden bovendien een uitstekende pasvorm voor langdurig gebruik.

Maattabellen

Matentabel handschoenen

Handschoen maten? Om het u gemakkelijk te maken vindt u bij 2WINS niet alleen de echte handschoenmaten maar ook de internationale maten (XS t/m XXL) Uw handomtrek bepaalt uw handschoenmaat. Vooral bij wegwerphandschoenen is het belangrijk dat de maat klopt en dat de handschoen goed aansluit op de hand – als een tweede huid. Alleen zo biedt het volledige bewegingsvrijheid en gevoeligheid.

Bovendien zijn alle handschoenendoosjes gemarkeerd met deze kleurstippen. Zo vind je snel de juiste maat.

Kleurcodes maten doosjes handschoenen

Handschoen woordenboek

Gepoederd

Voor gemakkelijk aan/uit. Ideaal voor werk waarbij regelmatig van handschoen moet worden gewisseld.

Poedervrij

Ideaal voor werkzaamheden waarbij het beschermen van het product tegen verontreiniging belangrijk is. Goed alternatief voor mensen bij wie poeder huidirritatie veroorzaakt.

Kan aan beide kanten gedragen worden ook wel ambidexter

Handschoenen die zowel rechts als links gedragen kunnen worden voor een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Opgerolde rand

Verhoogde bescherming tegen vloeistoffen.

Handschoenen volgens kleursysteem

Gebruik kleuren specifiek om verschillende hygiëneruimtes visueel van elkaar te scheiden en kruiscombinaties te vermijden. Bij 2WINS vindt u wegwerphandschoenen in vele kleuren, bijvoorbeeld blauw=voedselproductie, rood=keuken, groen=bezoekers.

Blauwe wegwerphandschoenen

In de voedingsmiddelenindustrie zijn wegwerphandschoenen altijd blauw omdat de blauwe kleur bijzonder goed afsteekt bij alle voedingsmiddelen. Daarom zijn blauwe wegwerphandschoenen gemakkelijk te herkennen als ze in productie komen.

Trendkleur zwart

Ideaal voor industrie, werkplaatsen en keukens, bijzonder scheurvast en antislip, beter afstekend tegen lichte oppervlakken en werkmaterialen. Contrasten zijn ook prettiger voor het oog en gemakkelijker te zien, meer comfort en prestaties voor fijn werk.

Handschoenen in verschillende lengtes

Soms heb je gewoon meer bescherming nodig. Daarom vind je bij 2WINS extra lange handschoenen voor bescherming tot voorbij de pols. Wegwerphandschoenen tot zelfs 50 cm lang beschermen de onderarm tegen spatten. Ideaal dan ook voor werk in laboratoria, in de geriatrische zorg en op tandheelkundig of veterinair gebied.

Gechloreerd

Door de chlorering zijn de handschoenen gemakkelijker aan en uit te trekken. Zonder dat er een grotere materiaaldikte nodig is en zonder gebruik van poeder. Het vermindert het risico op allergieën met natuurlatex.

Gevelouriseerde

Textielvezels op katoenbasis, aan de binnenkant van de handschoen, vergemakkelijken het aan- en uittrekken. Ze hebben een aangenaam zacht contact en een zeer goede zweetabsorptie.

Met draagmateriaal

Geproduceerd door een gebreide of geweven textielstof in het coatingmateriaal te dompelen. Het dragermateriaal ‘draagt’ de coating en versterkt de handschoen.

Zonder draagmateriaal

De handmallen worden zonder dragermateriaal direct in het coatingmateriaal gedompeld.

Gevoerd

Gevoerde handschoenen hebben een binnenvoering van gebreid of geweven materiaal, wat de mechanische bescherming verhoogt en de transpiratie beter reguleert.

Ongevoerd

Handschoenen zonder binnenvoering van gebreid of geweven materiaal bieden een hogere mate van bewegingsvrijheid en tastgevoeligheid, maar een laag niveau van mechanische bescherming.

Handschoenen van 2WINS

2WINS is een handschoenenprofessional. Als handschoenen groothandel en expert voor wegwerphandschoenen werkhandschoenen en veiligheidshandschoenen vindt u hier een compleet assortiment voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om de voedselproductie, de keuken, de auto-industrie, metaalverwerking, hightech, farmacie of ziekenhuizen, dokterspraktijken, beauty salons, tattooshop maar ook verpleeghuizen:  2WINS handschoenen zorgen elke dag voor veilig en hygiënisch werken.

Wegwerphandschoenen, veiligheidshandschoenen en werkhandschoenen: 1 leverancier voor alles

Handen zijn ons belangrijkste gereedschap en verdienen speciale bescherming. Er is vrijwel geen enkele activiteit waarbij onze handen en onderarmen niet worden blootgesteld aan gevaren en spanningen tijdens het werk. Geen wonder dat handletsel bovenaan de statistieken van arbeidsongevallen staat. Eén op de drie arbeidsongevallen resulteert in letsel aan de vingers, hand of onderarm. Werkhandschoenen zijn gereguleerd in de PBM-verordening (EU) 2016/425 en in de geharmoniseerde norm EN ISO 21420

Het dragen van beschermende handschoenen kan chemische, mechanische, fysische maar ook biologische gevaren effectief verminderen.

2WINS heeft voor elke toepassing de juiste handschoenen*

 • Wegwerphandschoenen voor meer hygiëne en werken met voedsel
 • Montagehandschoenen en werkhandschoenen voor industrie, fijnmechanica en ambachten
 • Beschermhandschoenen met coating en noppen voor ruw werk en montage
 • Katoenen handschoenen en fijne industriële handschoenen voor nauwkeurig werken en bescherming tegen licht
 • Snijbeschermingshandschoenen en steekbeschermingshandschoenen voor het werken met scherpe of puntige voorwerpen
 • Hittebeschermingshandschoenen of koudebeschermingshandschoenen voor het werken in warme of zeer koude omgevingen
 • Chemische beschermingshandschoenen voor laboratoria, industrie als ook schoonmaakwerkzaamheden

Werken met voedsel: hygiënehandschoenen van 2WINS

Wegwerphandschoenen maken ook deel uit van elk hygiëneconcept. Als je dus hygiënisch wilt werken, heb je wegwerphandschoenen nodig. Dit geldt met name bij de commerciële productie en bereiding van voedsel. Daar zijn strenge hygiënemaatregelen vereist (VO (EU) 1935/2004, BfR-aanbeveling XXI en VO (EU) 10/2011). Dit is vooral te wijten aan de arbeidsverdeling en gespecialiseerde productieprocessen, de lange en gefaseerde distributieroutes en de grote groep mensen wier gezondheid in gevaar kan komen als de voedselhygiëne mislukt. Hygiënische handschoenen en consistente handhygiëne zijn essentieel. Omdat handen de belangrijkste overbrengers van bacteriën en ziektekiemen zijn. Hygiënehandschoenen en wegwerphandschoenen behoren daarom dan ook tot de belangrijkste beschermingsmaatregelen. 2WINS is een van de toonaangevende experts als het gaat om wegwerphandschoenen. Let daarom bij het werken met voedsel altijd op het glazen vorksymbool. Alleen handschoenen met dit symbool zijn voedselveilig en dus goedgekeurd voor direct contact met voedsel.

Handschoenen voor medische doeleinden

Na de hygiënische handdesinfectie zijn medische onderzoekshandschoenen dan ook een van de belangrijkste maatregelen voor infectiebescherming in klinieken, verpleeghuizen en ook praktijken. Medische handschoenen moeten dan ook aan verschillende eisen voldoen:

 • Bescherming tegen reinigings- en desinfectiemiddelen
 • Bescherming tegen laboratoriumchemicaliën
 • Bescherming tegen gevaarlijke stoffen

Op medisch gebied verminderen handschoenen ook de verspreiding van infecties. Op deze manier worden infectieketens, veroorzaakt door bloed overgedragen ziekten of uitstrijkjes, gestopt.

Medische onderzoekshandschoenen van 2WINS (Verordening Medische Hulpmiddelen (EU) 2017/745), bijvoorbeeld:

Werkhandschoenen en ook montagehandschoenen voor de industrie

De CE-markering laat zien dat de handschoenen als persoonlijk beschermingsmiddel (PBM) qua ontwerp, materiaal en afwerking voldoen aan de geteste veiligheidseisen en de Europese normen en wetgeving.

 • CE Cat. I Beschermende kleding voor minimale risico’s,
 • CE Cat. II beschermende kleding voor middelzwaar risico,
 • CE Cat. III Beschermende kleding met hoog risico.

Deze laatste zijn – indien getest volgens de specificaties van EN 374 – geschikt voor de omgang met desinfectie- en reinigingsmiddelen als ook vele chemicaliën.

Innovatieve en betaalbare werkhandschoenen

2WINS biedt altijd innovatieve oplossingen om u kwalitatief hoogwaardige en betaalbare werkhandschoenen te kunnen bieden. Professionele kwaliteit voor een scherpe prijs! Ontdek dan ook de verschillende handschoenmodellen en blader door de online shop van 2WINS. Zoek en vind dus jouw perfecte werkhandschoenen.

*Raadpleeg de betreffende productinformatie van ook voor het exacte toepassingsgebied en de claims voor de handschoenen

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 949 reviews.