Cirkel puntjes

Handschoenen tatoeëerders

Handschoenen voor tatoeëerders kopen? Bescherming is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van goedkope tatoeëerders handschoenen kopen. Zwarte handschoenen hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten goedkope tatoeëerders handschoenen kopen? Voor alle soorten zwarte handschoenen kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van merken zoals HygoStar, NatureStar en Hygonorm Welke soorten zwarte handschoenen kunnen we leveren? Goedkope zwarte handschoenen in handige dispenser en in verschillende diktes.

Puntjes raster Hexagons

Disposables voor Tatoeëerders

Bij tatoeëren wordt geadviseerd om alleen gebruik te maken van handschoenen die gemaakt zijn van poedervrije latex of nitril. Heb jij of je klant een latex allergie? Gebruik dan de nitril poedervrije handschoenen.

Deze handschoenen moeten voldoen aan de NEN normeringen: EN 420, EN 455 en EN 374. Ook de CE markering moet op de verpakking vermeld staan. Natuurlijk voldoen onze handschoenen aan de bovenstaande normeringen en zijn goedgekeurd door GGD / LCHV. Onderstaande handschoenen zijn Categorie 3 handschoenen en zijn voorzien van een Notified Body. Tevens zijn ze geschikt voor gebruik met cytostatica.

Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid

Hygiënerichtlijn voor tatoeëren en Permanente Make-up
Juni 2014 – met wijzigingen mei 2016

Handschoenen

In bloed en andere lichaamsvloeistoffen kunnen gevaarlijke ziekteverwekkers zitten, bijvoorbeeld
de virussen die hepatitis B, C en hiv veroorzaken.

  • Draag handschoenen zodra er kans is dat uw handen in contact komen met bloed of wondvocht van de klant.
  • Draag ook handschoenen wanneer u zelf open wondjes of huidbeschadigingen aan uw handen heeft. Dek deze bovendien af met een pleister die geen vocht doorlaat.
  • Trek handschoenen na gebruik binnenstebuiten uit en gooi ze weg. Was of desinfecteer direct daarna uw handen.
  • Gebruik alleen handschoenen welke gemaakt zijn van poedervrije latex of nitril deze voldoen aan de NEN normen EN 420, EN 455 én EN 374. Controleer dit op de verpakking. Op deze verpakking moet een CE-markering staan waarop ook de naam en het adres van de producent staat. Als dit geen adres binnen de EU is, moet ook de naam en het adres van de EU-vertegenwoordiger vermeld zijn.
  • Heeft u een latexallergie of een vermoeden hiervan, gebruik dan nitril. Raadpleeg bij twijfel uw arts.
  • Vraag of uw klant een latexallergie heeft of een vermoeden hiervan. Gebruik in dat geval nitril.

Bron: www.rivm.nl Kijk op www.lchv.nl voor een uitgebreide uitleg over het handschoenenbeleid.

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 931 reviews.