Cirkel puntjes

Handschoenen haarverven

Welke handschoenen om haar te verven of gebruik haarverf? Voor de meeste toepassingen haarkleurcrème, het bleekpoeder en de directe kleuring geven handschoenen van nitril de beste resultaten.

Wat is de beste manier om je haar zelf te kleuren? Hoe kleur je je haar? Scheid je haar met een staartkam en werk de kleur van de wortels tot de uiteinden. Werk snel zodat het resultaat egaal is. De belichtingstijd begint pas als de kleur volledig is aangebracht - zet de wekker!

  • Beste goedkope wegwerphandschoenen
  • Voordelige nitril, vinyl, latex rubber en TPE handschoenen
  • Alle kleuren: zwart - wit - blauw - rood - mint groen - lila paars - roze - oranje
  • Alle maten XS, S, M, L, XL en XXL leverbaar
  • Goede service en gratis advies

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

De beste wegwerphandschoenen om je haar te verven

Welke handschoenen zijn het meest geschikt voor haarverf haarverven?

De wegwerp handschoenen voor haarverven beschermen tegen stoffen die allergieën veroorzaken, maar ook tegen vervuiling van de handen. De nitril wegwerphandschoenen moeten altijd poedervrij zijn en we volgen ook vaak de maatregelen welke gelden in de kapperszaak of kapsalon. Gebruik ook vinyl handschoenen voor alle overige werkzaamheden

Overzicht van maatregelen voor haarverven in de kapsalon

De volgende maatregelen ter bescherming van de huid in de dagelijkse kappersbranche helpen de huid te beschermen en haar gezondheid op lange termijn te waarborgen. In de salon is het enerzijds de verantwoordelijkheid van de eigenaar om beschermende maatregelen te communiceren en de nodige gebruiksvoorwerpen en voorwaarden te creëren, maar ook op de discipline van de kappers om de maatregelen routine te maken.

Draag handschoenen

Handschoenen dienen altijd gedragen te worden bij werkzaamheden als shamponeren, haarverzorging met haarbehandelingsproducten, massages, kleuren, haarverven, permanenten, bleken en ontsmetten van arbeidsmiddelen en kamers. De handschoenen beschermen tegen stoffen die allergieën veroorzaken, maar ook tegen vervuiling van de handen. De handschoenen moeten poedervrij zijn. Er zijn ook speciale washandschoenen voor het wassen van haar en katoenen handschoenen eronder zorgen voor minder vochtophoping bij het verven.

Alleen handen wassen als het echt nodig is

Frequent handen wassen zorgt ervoor dat de hoornlaag van de huid opzwelt. Dit droogt ze uit en maakt ze vatbaar voor ziekteverwekkers.

Gebruik pH-neutraal handwasmiddel

pH-neutrale producten zijn milder voor handen wassen.

Zachte hand droging

Om de huid niet verder te irriteren, mogen de handen niet worden afgedroogd na het wassen met ruwe papieren handdoeken of zelfs met de handdoeken van de klant die zijn gebruikt. Zachte wegwerphanddoeken of vochtige doeken zijn beter.

Gebruik huidbeschermende crème

Gebruik huidbeschermende crème best direct voor aanvang van de werkzaamheden om de huid voor te bereiden op de volgende werkzaamheden. Na elke handwas moet de beschermende crèmelaag worden vernieuwd.

Draag geen handsieraden

Het is aan te raden om tijdens de werkzaamheden sieraden van uw handen en polsen af ​​te doen voor het uitvoeren van de werkzaamheden, ter bescherming van uw huid en ook voor de klant.

Huidbescherming

Effectieve huidbescherming werkt alleen als er regelmatig preventieve maatregelen worden genomen. Deze maatregelen zouden net zo goed deel moeten uitmaken van het dagelijkse werk als alle andere handbewegingen. De handen en dus ook de huid zijn het belangrijkste gereedschap van de kapper. Dus als u ze gewetensvol en actief beschermt, zorgt u op lange termijn voor een lang beroepsleven.

Conclusie handschoenen haarverven

De poedervrije zwarte nitril wegwerphandschoenen categorie 3 zijn het meest geschikt voor verven van uw haar.

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.