Cirkel puntjes

Haarnetjes kopen

Goedkoopste beste haarnetjes wegwerp kopen. Bescherming van uw haar en hygiëne is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van goedkoopste haarnetjes wegwerp kopen. Haarnetjes hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten haarnetjes wegwerp kopen? Voor alle soorten haarnetjes kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van merken zoals HygoStar en Hygonorm Welke soorten haarnetjes kunnen we leveren? Haarnetjes wegwerp baret, clip cap in diverse kleuren en maten

Puntjes raster Hexagons

Goedkoopste haarnetjes wegwerp maar niet ten koste van de kwaliteit?

Goedkoopste beste haarnetjes wegwerp kopen

Beste haarnetjes kopen? Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke haarnetjes het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Voedingsindustrie en het gebruik van wegwerp haarnetjes

Ook binnen de voedingsindustrie en -verwerking is de voedselveiligheid natuurlijk erg belangrijk. Door hygiënisch om te gaan met voedsel en door het gebruik van handschoenen maar ook haarnetjes, mondmaskers, mouwovertrekken en schorten voorkomt u (kruis) besmettingen (conform HACCP richtlijnen)

Haarnetjes kopen voor restaurant, Catering, Party Service

Ook bij het bereiden van voedsel is hygiënisch werken een absolute voorwaarde. Hygiënisch werken beschermt de gezondheid van de consument. Bovendien zijn producten door een goede hygiëne beter houdbaar, wat zowel voor restaurant, catering maar ook party service zelf, als voor de consument voordelen biedt (conform Hygiënecode)

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting