Discount

Corona-update

Voor een aantal producten / maten geldt momenteel: slechts één per klant!

Gratis samples aanvragen

Sinds de uitbraak van het coronavirus is er veel gewijzigd. Het is daarom, voor een aantal producten, slechts mogelijk om beperkt te bestellen: uit solidariteit met andere klanten. Het is daarom momenteel niet mogelijk om samples te sturen.

Natuurlijk wilt u weten wat voor handschoenen en/of ander product u gaat bestellen. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten handschoenen en de kwaliteit, kleur of maat? Wij bieden u de mogelijkheid om gratis samples bij ons aan te vragen*.

Vul onderstaand formulier in en geef aan van welke producten u gratis samples wilt ontvangen. Ook evt. vragen en/of opmerkingen kunt u hier vermelden. Uiteraard zijn we ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 077 – 77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55 of via e-mail: info@2wins.eu

* we behouden ons het recht voor om (na het inwinnen van informatie) al dan niet over te gaan tot het versturen van een samplepakket.

 

 

Let op: Vervoerders kunnen te maken hebben met piekdruktes. Uit solidariteit met onze andere klanten kunnen sommige producten beperkt besteld worden (en nemen we slechts 1 bestelling per week per klant in behandeling!) Bij meerdere bestellingen per week, loopt u het risico dat we deze "extra" bestelling niet in behandeling nemen (administratiekosten ad €9,95 worden dan verrekend, bij stornering van uw betaling). Sluiten