Cirkel puntjes

Goedkope zwarte wegwerp mondkapjes

Hygostar goedkope zwarte wegwerp mondkapje mondmaskers 50 stuks kopen? Bescherming is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van goedkope medische mondkapje kopen. Medische mondkapjes hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten Hygostar goedkope zwarte wegwerp mondkapje mondmasker 50 stuks kopen? Voor alle soorten medische mondkapjes kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van merken zoals HygoStar, NatureStar en Hygonorm Welke soorten medische mondkapje kunnen we leveren? Medische mondkapje in diverse kleuren: zwart, wit, blauw, groen, roze, geel

  • Koop bestel goedkope medische mondkapjes
  • Wegwerp chirurgische ziekenhuis mondmaskers
  • Kleuren: Blauw - wit - groen - roze - geel - zwart
  • Type II of 2 - Type IIR of 2R - FFP2 neusmondmaskers
  • Optimalen bescherming tegen virussen zoals COVID-19 corona
Puntjes raster Hexagons

Zwarte wegwerp mondmaskers

Goedkope zwarte wegwerp mondmaskers 50 stuks kopen maar niet ten koste van de kwaliteit?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke goedkope zwarte medische wegwerp mondkapjes het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden

Mondkapje

2WINS verkoopt kwalitatieve mondkapjes. Het gebruik van mondmaskers zorgt ervoor dat zorgprofessionals en bezoekers van cliënten te beschermt worden tegen infecties. De juiste benaming voor mondmaskers of mondkapjes is mondneusmaskers. De maskers zijn er in verschillende kleuren, maten en specificaties. Voor een juiste bescherming is het van belang dat je goed weet welk mondneusmasker waarvoor geschikt is. Hiervoor zijn Europese richtlijnen, normen en standaarden opgesteld.

Medische mondkapjes

Onze medische mondkapjes zijn een absolute aanrader.

  • Het chirurgisch mondneusmasker: dit is een medisch hulpmiddel en beschermt de patiënt tegen ziekteverwekkers uit de neus of mond van medewerkers. Daarnaast beschermt het de medewerker voor het aanraken met de handen of de handschoenen aan eigen mond of neus.
  • Het ademhalingsbeschermingsmasker: dit is een persoonlijk beschermingsmiddel en beschermt de gebruiker tegen ziekteverwekkers die via de lucht verspreid kunnen worden.

Mond Maskers

Mondmaskers of mond maskers zijn noodzakelijk bij het bestrijden van virussen.

Er zijn 3 verschillende typen chirurgische mondmaskers:

  • Type I masker: Bedoeld voor cliënten, niet voor medewerkers.
  • Type II masker: Voor gebruik door medewerkers in die gevallen waarbij een mondneusmasker vereist is, maar waar er geen risico bestaat op spatten van lichaamsvloeistoffen.
  • Type IIR of 2R masker: Dit is de niet-vochtdoorlatende variant. Het is bedoeld ter bescherming van de neus- en mondslijmvliezen tegen spatten van lichaamsvloeistoffen. Het RIVM adviseert Type IIR mondmaskers te gebruiken bij algemene zorghandelingen, ook bij patiënten die besmet zijn met het virus (zoals corona).

Je kunt aan het mondneusmasker zelf niet zien welk type het is. Om vergissingen te voorkomen wordt in instellingen vaak maar één type gebruikt: Type IIR.

Mondkapje Kruidvat

Wij verkopen geen mondkapje van het kruidvat als ook action, bol.com, Etos of Hema.

Mondkapjes type 2 r

Gebruik mondkapjes type 2 r voor een nog betere bescherming. De extra laag in het mondkapje zorgt namelijk voor een betere bescherming tegen corona.

Goedkope zwarte wegwerp mondkapjes

Liever geen witte mondkapjes kopen?…koop dan onze zwarte wegwerp mondkapjes

Goedgekeurd mondkapje

Bovendien zijn alle mondkapjes gecertificeerd en goedgekeurd.

Mondkapje aanbieding – goedkope zwarte wegwerp mondkapjes

Ook zijn onze mondkapjes altijd scherp geprijsd, een aanbieding is daarom niet nodig.

FFP2 mondkapjes goedkoop kopen

FFP2-Mondkapjes vallen onder de categorie  persoonlijke beschermingsmiddelen. Bovendien beschermen deze mondkapjes de gebruiker van een medisch mondkapje tegen het inademen van allerlei schadelijke stoffen (ook virussen) die via de lucht verspreid kunnen worden. De FFP2 mondkapjes moeten ook goed aansluiten op het gezicht.

Wat is een FFP2 masker?

Een FFP2 mondkapje is een mondmasker welke veel gebruikt wordt in de medische sector en in de industrie.  De FFP-klasse geeft ook aan hoe goed het masker filtert bij het inademen van schadelijke stoffen. De maskers hebben de opschriften FFP1 (minimaal 80% van de deeltjes wordt tegengehouden), FFP2 (94%) of FFP3 (99%). Ook hebben de mondkapjes een CE-markering. De maskers worden uitvoerig getest.

Naast goedkope zwarte wegwerp mondkapjes ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Kortom blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Ook nog interesse in onze nieuwsbrief? Koop onze artikelen of producten en meld je aan tijdens dit proces. Daarnaast willen we ook kortingsacties met bijbehorende codes hierin vermelden. Ook voor andere disposables.

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 874 reviews.