Cirkel puntjes

Goedkope wegwerphandschoenen horeca

Goedkope wegwerphandschoenen horeca kopen. Bescherming van uw handen is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van goedkope wegwerphandschoenen horeca kopen. Wegwerphandschoenen horeca hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten goedkope wegwerphandschoenen horeca kopen? Voor alle soorten wegwerphandschoenen horeca kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van merken zoals HygoStar en Hygonorm Welke soorten wegwerphandschoenen horeca kunnen we leveren? Wegwerphandschoenen horeca nitril, latex en vinyl maar ook TPE wegwerphandschoenen.

  • Goedkope en beste wegwerphandschoenen
  • Gratis advies en snelle levering
  • Optimale bescherming van handen
  • Uit voorraad leverbaar
Puntjes raster Hexagons

Beste goedkope horeca wegwerphandschoenen

Op zoek naar goedkope horeca wegwerp handschoenen maar niet ten koste van de kwaliteit?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke goedkope wegwerphandschoenen in uw horeca branche het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Horeca corona

Het corona tijdperk heeft geleerd dat voor een optimale bescherming tegen virussen ook de nodige beschermingsmiddelen nodig zijn. Wij leveren niet alleen wegwerpschorten en handschoenen maar ook indien gewenst vrijwel all horeca benodigdheden. Denk hierbij aan koksmutsen, biologisch afbreekbaar bestek en borden. Ook wegwerp bakjes gemaakt van rietsuiker behoren tot onze mogelijkheden. Meer weten?…vraag ernaar!

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins leveren alle soorten disposable handschoenen. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons ook op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting