Cirkel puntjes

Goedkope plastic handschoenen

Goedkope plastic handschoenen kopen. Bescherming is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van handschoenen kopen. Goedkope plastic handschoenen hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten goedkope plastic handschoenen kopen? Voor alle soorten plastic handschoenen kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van merken zoals HygoStar, NatureStar en Hygonorm Welke soorten handschoenen kunnen we leveren? Goedkope handschoenen in handige dispenser en in verschillende diktes.

Puntjes raster Hexagons

Op zoek naar goedkope plastic handschoenen maar niet ten koste van de kwaliteit?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke plastic handschoenen het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?  Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 3o cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting