Cirkel puntjes

Goedkoopste wegwerp washandjes

Goedkoopste wegwerp washandjes kopen. Bescherming van uw hand en hygiëne is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van goedkoopste wegwerp washandjes kopen. Washandjes hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten wegwerp washandjes kopen? Voor alle soorten washandjes kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van merken zoals HygoStar en Hygonorm Welke soorten washandjes kunnen we leveren? Wegwerp washandjes van molton, cellulose en zelfs met PE coating.

  • Goedkoopste beste wegwerpwashandjes
  • Goede kwaliteit wegwerp washandjes
  • Snelle levering en gratis advies
  • Betrouwbaar en eerlijk
Puntjes raster Hexagons

Goedkoopste beste wegwerp washandjes

Zoek je de goedkoopste beste wegwerpwashandjes?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke goedkoopste beste wegwerp washandjes het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Gebruik wegwerp washandjes

Deze wegwerpwashandjes zijn bovendien droog en daarom uitermate geschikt voor een hygiënische verzorging van de huid. Veel beter dan natte washandjes omdat je zelf desbetreffende substantie kan aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan water, lotion, alcohol, shampoo, desinfectiemiddel. Kortom: bruikbaar in de zorg, verpleging maar ook vakantie of gewoon gemakkelijk thuis.

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan ook vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting