Cirkel puntjes

Goedkoopste wegwerp washandjes

Goedkoopste wegwerp washandjes kopen. Bescherming van uw hand en hygiëne is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van goedkoopste wegwerp washandjes kopen. Washandjes hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten wegwerp washandjes kopen? Voor alle soorten washandjes kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment pluisvrij sterke kwaliteit Airlaid extra coating. Welke soorten washandjes kunnen we leveren? Wegwerp washandjes van molton, cellulose en zelfs met PE coating.

  • Goedkoopste beste wegwerpwashandjes - ook Airlaid extra PE coating
  • Goede sterke kwaliteit wegwerp droog of natte washandjes
  • Geschikt voor eenmalig gebruik
  • Snelle levering en gratis advies - betrouwbare voordelige prijs met korting
  • Thuis zorg - verpleging - vakantie - reis - thuis

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Goedkoopste beste wegwerp washandjes

Zoek je de goedkoopste beste wegwerpwashandjes?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke goedkoopste beste wegwerp washandjes het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste voordelige prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Gebruik wegwerp washandjes

Deze zachte wegwerpwashandjes zijn bovendien droog en daarom uitermate geschikt voor een hygiënische verzorging van de huid. Veel beter dan natte washandjes omdat je zelf desbetreffende substantie kan aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan water, lotion, alcohol, shampoo, desinfectiemiddel. Ook bruikbaar in: thuis zorg, verpleging maar ook op vakantie reis of gewoon gemakkelijk thuis.

Naast goedkoopste wegwerp washandjes

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan ook vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Bovendien blijf je dan altijd op de hoogte van alle kortingsacties!

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting