Cirkel puntjes

Goedkoopste veiligheidsbril

Goedkoopste veiligheidsbril kopen. Oogbescherming is erg belangrijk. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van beste veiligheidsbril kopen. Veiligheidsbrillen hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten goedkoopste veiligheidsbril kopen? Voor alle soorten veiligheidsbrillen kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van ruimtebrillen vuurwerkbrillen overzetbrillen Welke soorten veiligheidsbrillen kunnen we leveren? Goedkope veiligheidsbrillen: geventileerd - overzetbrillen.

  • Vuurwerkbrillen - overzetbrillen - ruimtebrillen
  • Goedkope oogbescherming - veiligheidsbrillen
  • Beste bescherming met verstelbare pootjes of elastische band
  • Lucht- en vloeistofdicht - optimale stofbescherming
Puntjes raster Hexagons

Beste veiligheidsbrillen, vuurwerkbrillen, overzetbrillen en ruimtebrillen

Op zoek naar goedkoopste veiligheidsbril maar niet ten koste van de kwaliteit?

Goedkoopste veiligheidsbril! Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke goedkoopste veiligheidsbril het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Welke bril voor wat?

Als richtlijn wordt een veiligheidsbril gebruikt ter oogbescherming tegen chemische risico’s, onder andere omdat deze lucht- en vloeistofdicht is. Veiligheidsbrillen worden vaak gebruikt voor dagelijks gebruik om de ogen te beschermen tegen mechanische gevaren.

Wanneer moet je een veiligheidsbril dragen?

Bij het werken met bijtende of irriterende stoffen in huis moet een veiligheidsbril gedragen worden. Ook bij het werken met chemicaliën draagt men op scholen een veiligheidsbril. Tijdens het werk en ook bij het reinigen van apparatuur draagt men een veiligheidsbril.

Naast goedkoopste veiligheidsbril ook nog andere goedkoopste beschermingsalternatieven?

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?  Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Kortom: Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting