Cirkel puntjes

Goedkoopste haarnetjes wegwerp

Goedkoopste haarnetjes wegwerp kopen. Bescherming van uw haar en hygiëne is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van goedkoopste haarnetjes wegwerp kopen. Haarnetjes hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten haarnetjes wegwerp kopen? Voor alle soorten haarnetjes kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van merken zoals HygoStar en Hygonorm Welke soorten haarnetjes kunnen we leveren? Haarnetjes wegwerp baret, clip cap in diverse kleuren en maten

  • Goedkoopste en beste haarnetjes
  • Wit, blauw, rood, roze, blauw en groen
  • Uit voorraad leverbaar
  • Eerlijke voordelige prijzen
Puntjes raster Hexagons

De beste goedkoopste haarnetjes

Op zoek naar goedkoopste wegwerphaarnetjes wegwerp maar niet ten koste van de kwaliteit?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke goedkoopste wegwerp haarnetjes u het beste kan gebruiken. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Haarnetjes in verschillende kleuren

De wegwerphaarnetjes zijn niet alleen goedkoop, maar bovendien ook leverbaar in verschillende soorten, diktes en kleuren: wit, blauw, groen, rood, blauw en roze. Staat je kleur er niet bij? Neem gerust even contact met ons op.

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Kortom: Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting