Cirkel puntjes

PP

PP staat voor polypropyleen

Het gebruik van PP in wegwerpproducten!

Hier vindt u informatie over het materiaal PP, wat het is en waarom het zo vaak wordt gebruikt in wegwerpproducten.

PP staat voor polypropyleen en is een thermoplastisch polymeer dat wordt gebruikt in verschillende producten, waaronder wegwerpproducten. PP is een populair materiaal voor wegwerpproducten vanwege de vele voordelen die het biedt.

Ten eerste is PP licht van gewicht, wat het gemakkelijk maakt om wegwerpproducten te vervoeren en op te slaan. Bovendien is PP sterk en duurzaam, wat betekent dat wegwerpproducten gemaakt van polypropyleen minder snel zullen breken of scheuren tijdens gebruik.

Een ander voordeel van PP is dat het bestand is tegen hoge temperaturen en niet smelt bij blootstelling aan hitte. Hierdoor zijn wegwerpproducten van polypropyleen geschikt voor gebruik in de magnetron en in warme voedsel- en dranktoepassingen.

PP is ook een materiaal dat men gemakkelijk recycled. Dit betekent dat wegwerpproducten van polypropyleen een duurzame keuze zijn voor het milieu.

Op onze website vindt u een breed scala aan wegwerpproducten gemaakt van PP, zoals wegwerpbestek, bekers en bakjes. Deze producten zijn ideaal voor gebruik in de voedingsindustrie, catering en evenementen.

Kies voor hoogwaardige en duurzame wegwerpproducten gemaakt van PP en ontdek de vele voordelen van dit materiaal. Bekijk ons assortiment op onze website en maak uw keuze voor uw specifieke behoeften.

Over 2WINS en onze wegwerpproducten

Polypropyleen producten met gratis advies! Bestel alle Hygostar, Hygonorm, Hygobase en NatureStar wegwerp producten veilig, voordelig en online.Onze doelstelling: kwalitatieve goede producten leveren tegen (betaalbare) concurrerende prijzen.

2WINS-disposables is opgericht in 2004 en gespecialiseerd in ontwikkeling, productie, marketing en handel in een gevarieerd assortiment disposable producten. Onze kwalitatieve goede producten, zoals: vinyl, nitril en latex handschoenen en alle soorten disposables: mondmaskers, haarnetjes, overalls, hars & wax spatels, celstof deppers, onderzoekstafel papier, overschoenen en overige beschermende kleding onder eigen en/of merknaam, waarbij levering onder “private label” ook tot de mogelijkheden behoort.

We zijn begonnen met de verkoop van latex handschoenen. Vervolgens brachten we eigen label vinyl en nitril handschoenen op de markt. Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder en nog steeds bieden we onze eigen handschoenen aan. Door de vraag vanuit onze klanten zijn we ons assortiment uit gaan breiden. Hierdoor kunnen we nu alle soorten disposables kunnen aanbieden. Daarnaast adviseren wij u graag (uiteraard vrijblijvend) met uw keuze voor de juiste persoonlijke beschermmiddelen.

Puntjes raster
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 892 reviews.