Cirkel puntjes

Overige

Overige producten (eventueel) met samengestelde materialen

Wegwerpproducten en de verschillende materialen waarvan men ze maakt!

Hier vindt u informatie over de verschillende soorten wegwerpproducten die beschikbaar zijn en welke overige materialen men gebruikt om ze te maken. Daarbij heeft u uiteraard zelf de keuze waarvoor u kiest: ecologisch, duurzaam of overig.

Wegwerpproducten zijn producten die bedoeld zijn voor eenmalig gebruik en vervolgens worden weggegooid. Men gebruikt ze vaak in situaties waarin hergebruik niet praktisch of hygiënisch is. Denk bijvoorbeeld aan wegwerphandschoenen in de medische sector, wegwerpbestek op een picknick of wegwerpverpakkingen in de voedselindustrie.

De materialen waaruit men wegwerpproducten maakt, variëren van plastic tot papier en biologisch afbreekbare materialen. Hieronder geven we meer informatie over de verschillende materialen.

  • Plastic: veel wegwerpproducten, zoals bekers, borden en bestek, worden gemaakt van plastic. Hoewel plastic vaak goedkoop en praktisch is, kan het een negatief effect hebben op het milieu. Veel plastic producten zijn niet biologisch afbreekbaar en blijven lang in het milieu.
  • Papier: wegwerpproducten zoals servetten, handdoeken en bekers maakt men ook van papier. Papier is over het algemeen biologisch afbreekbaar en wordt gerecycled.
  • Biologisch afbreekbare materialen: steeds meer wegwerpproducten maakt men van biologisch afbreekbare materialen, zoals maïszetmeel of suikerrietvezels. Deze materialen zijn duurzamer en hebben een minder grote impact op het milieu dan traditionele plastic wegwerpproducten.

Bij het kiezen van wegwerpproducten is het belangrijk om rekening te houden met de impact op het milieu. Kies voor producten gemaakt van duurzame en biologisch afbreekbare materialen wanneer mogelijk. Op onze website vindt u een breed scala aan wegwerpproducten gemaakt van verschillende materialen. Neem gerust een kijkje en ontdek onze duurzame en praktische oplossingen voor uw behoeften op het gebied van wegwerpproducten.

Gratis advies

Alle producten met gratis advies! Bestel alle Hygostar, Hygonorm, Hygobase en NatureStar wegwerp producten veilig, voordelig en online.Onze doelstelling: kwalitatieve goede producten leveren tegen (betaalbare) concurrerende prijzen.

2WINS-disposables is opgericht in 2004 en gespecialiseerd in ontwikkeling, productie, marketing en handel in een gevarieerd assortiment disposable producten. Onze kwalitatieve goede producten, zoals: vinyl, nitril en latex handschoenen en alle soorten disposables: mondmaskers, haarnetjes, overalls, hars & wax spatels, celstof deppers, onderzoekstafel papier, overschoenen en overige beschermende kleding onder eigen en/of merknaam, waarbij levering onder “private label” ook tot de mogelijkheden behoort.

We zijn begonnen met de verkoop van latex handschoenen. Vervolgens brachten we eigen label vinyl en nitril handschoenen op de markt. Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder en nog steeds bieden we onze eigen handschoenen aan. Door de vraag vanuit onze klanten hebben we ons assortiment uitgebreid. Hierdoor bieden we nu alle soorten disposables aan. Daarnaast adviseren wij u graag (uiteraard vrijblijvend) met uw keuze voor de juiste persoonlijke beschermmiddelen.

Ook nog interesse in onze nieuwsbrief? Koop onze artikelen of producten en meld je aan tijdens dit proces. Daarnaast bieden we ook kortingsacties met bijbehorende codes hierin aan. Ook voor andere disposables.

Puntjes raster
Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 892 reviews.