Cirkel puntjes

Celstof matjes

Celstof matjes zijn ideaal voor het opvangen van vocht, bloed en andere vloeistoffen zoals bij incontinentie of zwangerschap maar ook voor huisdier of auto. Met deze bedonderlegger blijft je matras, bank of stoel hygiënisch schoon.

Een celstof matje is een dun en flexibel materiaal dat is gemaakt van cellulosevezels, afkomstig van houtpulp. Cellulosevezels zijn natuurlijke, biologisch afbreekbare vezels die bekend staan om hun absorberende en filterende eigenschappen. Deze wegwerp matrasbeschermers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Dus voor iedereen een fijne nachtrust in een droog bed

 • Extra goed absorberende onderlegger door 12 lagen of een kern van cellulosevlokken
 • Zeer goede vochtopname bij incontinentie, zwangerschap, huisdier of auto reis
 • De celstof matjes zijn voorzien van een waterdichte laag waardoor de ondergrond droog blijft.
 • Kan ook gebruikt worden als kraammatras of matrasbeschermer
 • Ideaal voor huisdieren zoals hond of kat voor in de mand of als hulp bij zindelijk maken.
 • Maar ook voor ouderenzorg, palliatieve zorg is een incontinentie onderlegger of matje ideaal

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Celstof matjes

De ideale bescherming bij het drooghouden van matras, stoel, bed of auto

Celstof matjes gebruikt men voor verschillende doeleinden vanwege hun absorberende, hygiënische en filterende eigenschappen.

Waar worden celstof onderleggers gebruikt?

Enkele veelvoorkomende toepassingen zijn:

 • Medische toepassingen: In de medische wereld gebruikt men celstof matjes veel als absorberend verbandmateriaal. Zoals bij wondverzorging om bloed, exsudaat (wondvocht) en andere lichaamsvloeistoffen op te nemen en te beheersen.
 • Laboratoria: Celstof onderleggers zijn essentieel in laboratoria voor het opnemen en beheersen van gemorste vloeistoffen, het reinigen van oppervlakken en het beschermen van werkstations.
 • Industrieel gebruik: In industriële omgevingen gebruikt men celstof matjes voor het opnemen van gelekte oliën, smeermiddelen of andere chemicaliën, waardoor de werkplek veiliger en schoner blijft.
 • Voedselindustrie: In de voedingsindustrie gebruikt men celstof matjes voor voedselverpakkingen om overtollig vet of olie van voedselproducten op te nemen, waardoor het product er aantrekkelijk uitziet en gemakkelijker te hanteren is.
 • Filtratie: Celstof matjes gebruikt men als filters voor kleine deeltjes, zoals in laboratoriumfiltratieapparatuur, om ongewenste stoffen uit vloeistoffen te verwijderen.
 • Cosmetische toepassingen: Men gebruikt ze in schoonheidssalons en de cosmetische industrie voor het verwijderen van make-up, het aanbrengen van gezichtsbehandelingen en andere esthetische procedures.
 • Schoonmaak en huishoudelijk gebruik: Celstof onderleggers zijn handig voor algemene schoonmaak- en huishoudelijke taken, zoals het opruimen van morsen, het reinigen van oppervlakken en het afnemen van stof.
 • Kunst en ambacht: Voor absorberende en verfopname tijdens schilder- en knutselprojecten.
 • Bij zwangerschap: De matjes, ook wel kraamverband genoemd, gebruikt men om bloed en lichaamsvloeistoffen op te vangen en te absorberen na de bevalling.
 • Incontinentie: Celstofmatjes gebruikt men om eventueel urineverlies op te vangen en te voorkomen dat het kledingstuk nat wordt.

Vanwege hun veelzijdigheid en absorberende eigenschappen gebruikt men celstof matjes op talloze manieren in het dagelijks leven en in verschillende industrieën.

Welk merk celstof matjes is nu het beste?

Uiteraard is dit persoonlijke voorkeur. Je hebt merken zoals Tena, Abena en Hygostar. Omdat we een uitstekende kwaliteit prijs verhouding aan onze klanten willen aanbieden, verkopen we de bed onderleggers van Hygostar. 2WINS is prime supplier van Hygostar, Hygonorm, HygoBase en NatureStar in Nederland. Bovendien hebben we, uit hygiënisch oogpunt, gekozen voor wegwerp celstofmatjes in plaats van wasbare celstof matjes. Naast matrasbeschermers hebben we alles voor bescherming van patiënt als zorg verlener

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 874 reviews.